Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Mapy
Krivoirog- nierowne szanse ?
Yab_PL:
moim zdaniem wlasnie w RO bez modow walka czolgowa jest bardziej wymagajaca i potrzeba wiekszego doswiadczenia zeby cos ugrac.
A co Tygrysa jest to moim zdaniem najbardziej 'skillowy' czolg w grze. Ja sie nim potrafi jezdzic to IS2 bez problemu sie pogoni. Jak sie nie potrafi to jest sie nawet przez teciaki pojezdzanym :P
grzech.pl:
No ja ostatnio poczułem niebywałą miłość do tygryska, choć zawsze wolałem panterę - wiadomo, to przybliżenie celownika 8). Co nie zmienia faktu, że dalej jeztem pojeżdżany :blush
BIA Radzio:
"moim zdaniem wlasnie w RO bez modow walka czolgowa jest bardziej wymagajaca i potrzeba wiekszego doswiadczenia zeby cos ugrac"
Taak ustawiania sie pod kontem tedka z bliska by odbic 88,czy jazda z płąnacym silnikeim naprawde wymagajace doswiadczenie...
Co ty pierdzielisz .... czy wy czytacie co piszecie ....wiem ze gracie na kilku mapach na krzyz ale to juz jest strzał w stope .... nie widzicie jak te pojazdy sa olane przeciez mody sie robi by poprawiac niedociagniecia autorów bo modelatora sie chce .... tyle juz pisałem na ten temat ze juz mi sie nie chce dalej wałkowac tylko yab nie pisz ze znasz sie na pojazdach z II wojny bo polegne .. problem w tym ze wyuczyliscie sie bugów na pamiec(i tu twoje doswiadczenie i skills ) i nie jest cool grac bez nich bo nie jest sie pro na serwie zagdłem?? normalnie hipokryzja ..sorry za te ostre słowa ale ludzie ..troszke powagi i zacznijcie moze grac na jakis serwach pancernych z dobrymi modami jest takich kilka w tedy zobaczycie co to znaczy doswiadczenie i skills(kiedy pojazdy nie zawsze maja równe szanse) a takie gadanie ,,do mnie jako miłosnika II wojennego pola walki jest zbyteczne i denerwuje mnie normalnie ..ludzie wiem klany ale nie myslcie przez pryzmat ..meczy ..k...wa ...
Trójgraniec:
@Radzio
Link
BIA Radzio:
@@@@@@@Trójpoganiec http://pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_grupowego_my%C5%9Blenia tylko czytaj uważnie ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version