gustavo :
Ja gram w RO a na tzw polskiej arenie RO (ktora jest tak naprawdę kółkiem wzajemnej adoracji) się nie udzielam i sądze że część graczy z Polski raczej w tej grupie się nie pojawi.
No i ogromna szkoda, no ale w sumie Polak to Polak, w innych nacjach to takie kanały łączyłyby chyba wszystkich graczy u nas jak jest tylko możliwe zaprezentowanie "Veto" to zawsze się tacy znajdą...ot tak - dla idei. Przecież członkostwo w takiej grupce nie zobowiązuje ABSOLUTNIE do niczego, a może mieć pomniejsze korzyści np. poprzez ogłoszenia/wydarzenia kierowane dla tak określonej grupy odbiorców (żeby nie szukać daleko np. ten dzisiejszy "narodowy" mecz z Węgrami).
Z innej beczki wcale nie jest powiedziane że ktoś kto zostanie "tam" zwerbowany był chociaż raz "tu" znaczy się na na stronce RO.pl (trudno dać wiarę ale i tacy mogą się znaleźć, przynajmniej statystycznie).
Na sam koniec pewnie jeden z głównych powodów odmowy - gdyby ten kanał stworzył na początku RO Nasz Ojciec Założyciel (czytaj Goral), albo któryś z jego przybocznych Head Adminów to wszyscy ochoczo dołączaliby do tego zacnego grona, ale że kanał po tak dłuuuugim czasie założył sobie ktoś inny dla większości kontrowersyjny Sharik, to już jest to passe, chociaż pomysł dobry to inicjator się nie podoba (i tutaj myśl pewnie się przewija - kurde przecież ja to mogłem zrobić, ale że nie ja to niech się "kochają"). Tak to w większości przypadków zapewne funkcjonuje i jest to bardzo smutne, no ale cóż Polacy tak już mają, taka ich "uroda"...