Author Topic: DarkestHour  (Read 4944 times)

Igras

• Guest
DarkestHour
« on: 24 October 2008, 18:06:32 »
Witam, zainstalowałem sobie modyfikację do RO DarkestHour i może mi ktoś napisać jaka mapa to jest "lądowanie w normandii" ??
Czyli akcja na plaży w Normandii ???

kazmirzk

• Guest
DarkestHour
« Reply #1 on: 24 October 2008, 20:18:27 »
z kazdym "problemem" bedziesz tu sie pojawiac??? Masz cos takiego jak Trening (Practice) w głownym menu !!!!!!! Wejdz tam, masz obrazki do map dodane i zobaczysz.. ale ze jestes dzieckiem cs i to juz sie zlituje i napisze: OmahaBeachGreenSector czy jakos w tym stylu..

co do tego twojego posta:

Quote from: Igras
Mógłby ktoś napisać obsługę czołgów, chodzi mi głównie o:
- zmiana rodzaju pocisków; odłamkowy, przeciw pancerny,
- naciskając klawisz "/" zmienia się widok, tzn. otwiera się klapkę i wystajemy z czołgu a na pozycji ładowniczego jest tego więcej i jak potem wracać do podstawowego widoku ?,

i jeszcze co może ominąłem a jest istotne

Masz instrukcje do gry jesli kupiles oryginala!! a jeśli nie to rozejrzyj sie po tym forum i nie spamuj !!! Masz do góry odnośnik o nazwie Instrukcje.. Czlowieku, ogarnij sie.. Twoje tematy powinno sie kasowac, lub w najlepszycm wypadku zamykac bez czytania tego co piszesz....

cichy.

• Guest
DarkestHour
« Reply #2 on: 24 October 2008, 20:23:03 »
Kazia lubi na ostro ! ;d
a tak serio masz instrukcje od tego :P

Biały Orzeł

• Guest
DarkestHour
« Reply #3 on: 24 October 2008, 21:49:54 »
Tja..... Kazmirzk opieprzaj Nowych to na pewno scena się powiększy.Po pierwsze - po to między innymi chyba to forum jest.Po drugie - każdy ma prawo być nieogarnięty :wink

Igras

• Guest
DarkestHour
« Reply #4 on: 24 October 2008, 21:50:41 »
w mare nostrum akurat do tej mapy nie ma obrazka :D

Wrona

• Guest
DarkestHour
« Reply #5 on: 24 October 2008, 22:15:24 »
Igras nabija posty... Chyba chce zostać forumowym kapralem...

A na poważnie: Co to k***wa jest za temat w ogóle? Co to wnosi? Dyskusja z gimnazjalistą, czy jest obrazek, czy nie i gdzie sprawdzić jak mapa wygląda? Że tak przypomnę "Dzień Świra": "Ja pie***olę, ku***a"
Quote from: Igras
może mi ktoś napisać jaka mapa to jest "lądowanie w normandii" ??
Czyli akcja na plaży w Normandii ???

Nie, qwa, na trawniku w Łomży....

Dżizas, k***wa...

kazmirzk

• Guest
DarkestHour
« Reply #6 on: 24 October 2008, 23:31:59 »
Orzel niech ta scena sie nawet i nie powieksza, ja osobiscie wole grac w mniejszym gronie ale z ludzmi rozgarnietymi, niz na serwerach przepelnionych banda tumanow i nadpobudliwych dzieci, ktore graja stylem ala amerykanski superhero zywcem z cod'a lub filmow o rambo.. w tej grze najpiekniejsze jest to ze nie ma za wiele dzieci CS-a..

a poza tym tak jak wrona pisze.. ten młody ewidentnie NIE CZYTA POSTÓW, zakłada tematy, które już dawno były, nawet mu sie nie chce rozejrzec po odnoscikach, ktore sa umieszczone pod banerem ro.pl .. Robi tutaj jeden wielki śmietnik imo..

Igras

• Guest
DarkestHour
« Reply #7 on: 24 October 2008, 23:49:50 »
:((k**wa wyszukiwałem w wyszukiwarce i nie było !