Różności > Hyde Park
DarkestHour
Igras:
Witam, zainstalowałem sobie modyfikację do RO DarkestHour i może mi ktoś napisać jaka mapa to jest "lądowanie w normandii" ??
Czyli akcja na plaży w Normandii ???
kazmirzk:
z kazdym "problemem" bedziesz tu sie pojawiac??? Masz cos takiego jak Trening (Practice) w głownym menu !!!!!!! Wejdz tam, masz obrazki do map dodane i zobaczysz.. ale ze jestes dzieckiem cs i to juz sie zlituje i napisze: OmahaBeachGreenSector czy jakos w tym stylu..
co do tego twojego posta:
--- Quote from: Igras ---Mógłby ktoś napisać obsługę czołgów, chodzi mi głównie o:
- zmiana rodzaju pocisków; odłamkowy, przeciw pancerny,
- naciskając klawisz "/" zmienia się widok, tzn. otwiera się klapkę i wystajemy z czołgu a na pozycji ładowniczego jest tego więcej i jak potem wracać do podstawowego widoku ?,
i jeszcze co może ominąłem a jest istotne
--- End quote ---
Masz instrukcje do gry jesli kupiles oryginala!! a jeśli nie to rozejrzyj sie po tym forum i nie spamuj !!! Masz do góry odnośnik o nazwie Instrukcje.. Czlowieku, ogarnij sie.. Twoje tematy powinno sie kasowac, lub w najlepszycm wypadku zamykac bez czytania tego co piszesz....
cichy.:
Kazia lubi na ostro ! ;d
a tak serio masz instrukcje od tego :P
Biały Orzeł:
Tja..... Kazmirzk opieprzaj Nowych to na pewno scena się powiększy.Po pierwsze - po to między innymi chyba to forum jest.Po drugie - każdy ma prawo być nieogarnięty :wink
Igras:
w mare nostrum akurat do tej mapy nie ma obrazka :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version