Różności > Hyde Park
cod5
Wawer:
Singla raczej nie tknę... no chyba ze mi net padnie..Tfu!
W multi ? Zagrałem ze 30 godzin w betę i całkiem mi się podobało - arcade na maksa ale grywalne i wciągające - szczególnie w hardcorze.
Zważywszy na fakt iż w MP Cod4 zagrałem 130 godzin, myślę że i w to popykam. Nie planuję grać w to "klanowo" ale u nas dywizja CoD4 przenosi się na Cod WaW więc jak mi się zachcę będę miał gdzie uderzyć.
kryszek:
Ja też miałem okazje pograć w multiplayera, no i nie przekonuje mnie jednak, :/
Za to w przeciwieństwie do Ciebie Wawer, zapewne będe miał ochotę pyknąć sobie w singla^^
Chociaż wczoraj pobrałem demko left4Dead, i ta gra znajduje się na pierwszym miejscu w mojej liscie zakupów gier(tak swoją drogą,ściagnał ktoś demko Left4Dead?? Moglibyśmy sobie razem zagrać, w koncu w gronie znajomych fajniej ;p )
Skucha:
daj mi namiary na to itp i o czym jest bo mnie palce bola jak mam wpisywac cos na googlach ;d
Guz:
Steam -> My games -> Not Instaled -> Left 4 Dead Demo ;)
Chupacabras84:
Stary nie na googlach tylko w steam dostepne do sciagniecia, a o czym jest no o tych, no o zombiach :D Byles nie grzeczny i Bog cie pokaral teraz masz przejsc przez zatloczone niczym koscioly w niedziele ulicy pelne zombiakow wspomagajac sie czas od czasu bronia palna razem z innymi podobnymi do ciebie ofiarami losu tak to mniej wiecej sie prezentuje w skrocie, :D a powaznie to na "ju tjubie" sa filmiki prezentujace akcje. Gra chyba nie dla ludzi o slabych nerwach bo kryszek jak w to gral to tak na TS darl sie w mika jakby go naprawdę zombi gryzli, az musielismy go na inny kanal wyprosic :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version