Różności > Hyde Park
cod5
kazmirzk:
--- Quote ---Trójgraniec :
graliscie ostatnio w o lepszego o 2wś?
--- End quote ---
yyyy Red Orchestra? Nawet w trybie practice?
Bathin:
--- Quote ---Trójgraniec :Mi i nekolowi tez juz przeszło - gdyby dało sie przeskoczyc pierwsze 10 lvl to jeszcze moze by sie pograło, a tak to cała zabawe diabli biora bo ktos zwykle cos z nudów spie....
--- End quote ---
To prawda, musi być 4 zdyscyplinowanych graczy i obowiązkowo TS. Raz z pospolitym ruszeniem zwołanym na szybko na serwerze udało nam się dojść do 20 rundy, potem to już coraz gorzej. Albo jeden z drugim muszą nagle jeść, albo wyjść, albo któryś matołek otwiera nie te co trzeba drzwi.
--- Quote ---kazmirzk :
--- Quote ---Trójgraniec :
graliscie ostatnio w o lepszego o 2wś?
--- End quote ---
yyyy Red Orchestra? Nawet w trybie practice?
--- End quote ---
Kazik, nie trzymaj się już tak kurczowo RO, świat poszedł do przodu:p
Singiel nie jest zły, ale w "czwórce" był lepszy.
Hiacenty:
Bathin ty żyjesz :D:D:D A myślałem że cod cie wsiąknął całkowicie8)
VikPL:
jakby ktos chcial ze mna udupic paru zombiakow -> gg 5282769
Wawer:
Singiel w CodWW jest czerstwy. W CoD4 był naprawde niezły - tutaj jest słabo... wytrzymałem może ze 40 min. Tak czy siak w single i tak w zasadzie nie gram więc może mam kiepski gust:p
MP na freeplayu jest w mojej opinii lepszy niż w CoD4 gdzie był całkiem niezły. Tryby jednak nieco z dupy i zgraja pacanów którzy do gry klanowej najchętniej obcięliby grę z całej grafiki, dźwięków, recoila, dużych map itp.
Generalnie gierka do gry klanowej się nie nadaje ale do popykania na free ze znajomymi jak najbardziej. Freeplay na HC daje dużo frajdy, doświadczenie z RO jeśli chodzi o grę bez celownika ( bioderko) przydaje się jak najbardziej. Bronie w sumie całkiem nieźle strzelają choć są dość nierówno zbalansowane. O czołgach nie ma co mówić - arcade jak cholera ale w sumie gra w założeniu nie ma powalać realizmem.
Grafika zajebista, mapki ładne i chyba bardziej dopracowane niż w COD4 , na trybach tdm, Hq itp. zjebane spawny przeciwników ale można się przyzwyczaić.
W każdym razie wolę sobie dla odmiany pograć w taką gierkę w miłym towarzystwie niż pykać samemu na publikach w RO gdzie o teamplayu i tak nie ma mowy.
Jak mam z kim pograć w Orkiestrę, gram.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version