Różności > Hyde Park
Left 4 death demo
ShariK PL:
Tutaj możecie śmiało pisać o tym, co sądzicie o demku L4D.
BartBear_[PL]:
O demku?
No cóż za krótkie i pełno upierdliwych błędów, które pomimo ostatnio dosyć częstego patchowania jakoś nie chcą ustępować - chodzi mi o tworzenie rozgrywki na dedykowanych serwerach, a także na dosyć częste olbrzymie i dosyć długo utrzymujące się lagi podczas rozpoczynania faz rozgrywki...
Co do gry to genialna jeżeli chodzi o taki gatunek, jedyne co mogłoby to przebić to multiplayer do Resident Evil'a. Nacisk na drużynowość rozgrywki po prostu powala, jak jesteś "pro" i nie oglądasz się na swoich towarzyszy to Cię gra dosyć szybko ustawi w szeregu. Jedyne co odstrasza jeżeli chodzi o pełną wersję to cena...dla przeciętnego polskiego gracza zapewne na grę takiego rodzaju to trochę za dużo, no ale jeszcze raz podkreślam to co mnie tam przytrzymało (co widać na mojej belce xfire'a :wink) to nacisk na DRUŻYNĘ a nie na jednego masta-blasta :D
kryszek:
Jak dla mnie gierka wspaniała, mimo paru błędów(szczególnie wkurzają te lagi na początku :/ ) i kiepskiej wyszukiwarki serverów(co prawda po jednej komendzie jest zwykła). Ja powoli zbieram już na to kaske, bo mimo ceny moim zdaniem bardzo opłaca się zakupić, cholernie wciaga, ja już kilkanaście razy to demko przechodziłem ^^. Szczególnie fajne są momenty kiedy zbliża się atak, i słychać jak nadbiegają, wtedy tylko się ustawić i jedziemy ;p. I w koncu pojawiła się gra, która spełniła moje perwersyjne fantazje odstrzeliwania kończyn, tym którzy powstali ze zmarłych xD (bardzo miło to wyglada jak się usiadzie na wagonie ze snajperką i zdejmuje to bydło, kończyny lataja az miło ;p)
No i ogółem to gre polecam, jak ktos zakupi, to pewnie w przyszłości popykamy razem ;D
Chupacabras84:
reakcja tego gostka jest bezcenna :D kryszek tak sie wydziera caly czas http://pl.youtube.com/watch?v=GotNTtt1NNQ
JeyPL:
dobry material na voice paka]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version