Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
Szkoła Snipera :)
MajesticO:
--- Quote ---FanBoy :
No ludzie, śmiejecie się z wieku ku*wa... Ja kupiłem tę grę jak wyszła, kiedy ja w to grałem to grało jakieś siedem osób, a serverów było z 12... Wy jeszcze nie wiedzieliście, że taka gra istnieje.
Ale kit, widzę tutaj opinie nie o mnie i moich postach, a tym co myślimy o roli Snajpera.
Jedni popierają "w 100%" itp. inni przeciwnie. To się nazywa podświadome nie lubienie danej klasy :p
A tak wgl to pozdrosy dla tych n00bów co myślą, że są najlepsi bo mają dwie dychy i coś na karku \m/
--- End quote ---
Własnie! Pozdro dla prawdziwych !
Odi^PrOfAnUm:
"Bo liczą się wspomnienia; prawda, prawda".
Nikitycz:
Ten temat nie ma już sensu...
FanBoy:
Tu bym się zgodził.
Odi^PrOfAnUm:
Ależ ma sens. Przynajmniej się coś dzieje na tym forum! No i ten temat wypromował nową gwiazdę polskiej sceny. FanBoy dołączył do panteonu takich sław jak: =CM=Bartek, Vik, SuperPpshFighter, Furman, Socom aka Fluke, Dudek, Plonek czy sam Szczecin ( który mnie chyba już z 10 razy banował a potem ktoś ogarnięty z RaG mi ściągał bana ) i wielu, wielu zasłużonych PROgraczy dla promocji polskiego oręża w e-gamingu na polach bitew Red Orchestry :)
Z zaciekawieniem śledzę rozwój nowej potęgi: 13th, która jak na razie, do perfekcji opanowała jazdę ciężarówką po wirtualnych parkietach Battle in House.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version