Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
Szkoła Snipera :)
Pobor:
A tak przy okazji co masz do Socoma?
lord_pl:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
Ależ ma sens. Przynajmniej się coś dzieje na tym forum! No i ten temat wypromował nową gwiazdę polskiej sceny. FanBoy dołączył do panteonu takich sław jak: =CM=Bartek, Vik, SuperPpshFighter, Furman, Socom aka Fluke, Dudek, Plonek czy sam Szczecin ( który mnie chyba już z 10 razy banował a potem ktoś ogarnięty z RaG mi ściągał bana ) i wielu, wielu zasłużonych PROgraczy dla promocji polskiego oręża w e-gamingu na polach bitew Red Orchestry :)
Z zaciekawieniem śledzę rozwój nowej potęgi: 13th, która jak na razie, do perfekcji opanowała jazdę ciężarówką po wirtualnych parkietach Battle in House.
--- End quote ---
Profik na prezydenta !! Rozbawiłeś mnie do łez :D :D :D
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :Z zaciekawieniem śledzę rozwój nowej potęgi: 13th, która jak na razie, do perfekcji opanowała jazdę ciężarówką po wirtualnych parkietach Battle in House.
--- End quote ---
Tekst roku na RO.PL , jeszcze raz składam szczere gratulacje !
Oberschlesien Soldat:
Ależ ma sens. Przynajmniej się coś dzieje na tym forum! No i ten temat wypromował nową gwiazdę polskiej sceny. FanBoy dołączył do panteonu takich sław jak: =CM=Bartek, Vik, SuperPpshFighter, Furman, Socom aka Fluke, Dudek, Plonek czy sam Szczecin ( który mnie chyba już z 10 razy banował a potem ktoś ogarnięty z RaG mi ściągał bana ) i wielu, wielu zasłużonych PROgraczy dla promocji polskiego oręża w e-gamingu na polach bitew Red Orchestry :)
Z zaciekawieniem śledzę rozwój nowej potęgi: 13th, która jak na razie, do perfekcji opanowała jazdę ciężarówką po wirtualnych parkietach Battle in House.
--- End quote ---
Zostaw Szczecina w spokoju! :((
lord_pl:
--- Quote ---Oberschlesien Soldat :
--- End quote ---
Zostaw Szczecina w spokoju! :((
--- End quote ---
No fakt , mógłbyś się go nie czepiać bo znowu kolejne flame na forum się rozpęta
Pobor:
Rozpęta?
Już się rozpętało. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version