Author Topic: WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger  (Read 5733 times)

maniupl

• Guest
WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger
« on: 23 November 2008, 18:37:39 »
hi mam pytanie gral ktos w ta gre ????? wedlug mnie wyglada na bardzo ciekawa pozycje

krv[PL]

• Guest
« Reply #1 on: 24 November 2008, 01:16:15 »
uu wzglada na screenach calkiem spoko(wlasnie sciagam:P)  w t-72 mialem kiedys zniszczenie t34 w taki sposob ze z 1-16metrow trafilem teciaka w lufe (jadacego :P)  i zaloga smignela z tanka :D :D :D (ale tak se gadam o silniku)

kazmirzk

• Guest
« Reply #2 on: 24 November 2008, 09:50:43 »
Parę osób u nas w klanie to ma, włącznie ze mną. Finalna wersja niestety jest cholernie niedopracowana, więcej w niej bugów niż frajdy z gry.. Jak dla mnie bez patchy jest niegrywalna.

krv[PL]

• Guest
« Reply #3 on: 24 November 2008, 11:47:21 »
Steel Fury: Kharkov 1942 a ktos w ta gierke gral?

van_mars

• Guest
« Reply #4 on: 24 November 2008, 18:00:30 »
T34 vs Tiger. Jest to najlepszy przyklad jak kompletnie sknocic dobry pomysl. Zacznijmy od tego, ze ilosc bugow jest tak ogromna, ze gra jest niegrywalna. Pol godziny prob jej uruchomienia, tylko po to aby w trakcie ladowania mapy znowu z crashem padla.... Na forum tej gry, ktos wie wypowiedzial, ze sprzedawana jest wersja alfa gry zamiast finalowej. Do tego w trybie single player (tylko na taki mialem cierpliwosc) jest wszystkiego po 6 misji teciakiem i Tygrysem. Calosc mozna skonczyc w 1,5 godziny (z powodu crashy, czas rozgrywki odpowiednio sie wydluza :-) ). Misje do ambitnych nie naleza... No i ostatnia sprawa, ktora powala. W tej grze T34 jest mocniejszy i potezniejszy niz Tygrys i to niezaleznie od dystansu na jakim prowadzony jest pojedynek ogniowy (mowie oczywiscie o wersji T34-85). Nie dziwi to zbytnio, jesli pamieta sie, ze gre tworzyli Rosjanie. Pretendujac do bycia hard core symulatorem, takie cos praktycznie ja dyskredytuje. Na forum gry mozna znalezc info o tym jak i co zmienic w plikach konfiguracyjnych, tak aby parametry dla T34 i Tygrysa byly blizsze rzeczywistosci. Podsumowujac, niech was reka boska broni przed kupnem tego czegos. Szkoda na to pieniedzy, przynajmniej w obecnej postaci. Jesli pojawi sie patch, moze bedzie to grywalna gra. Jako ciekawostke powiem, ze T34 vs Tiger pretenduje do bycia glownie gra sieciowa i tym producenci tlumacza mala ilosc misji w single player. Lousy excuse.

SF: Kharkov 1942. Gralem tylko w demo, ktore bylo calkiem przyzwoite. Ponoc ta gra ma ambicje bycia glownie rozgrywka w trybie single player, w zwiazku z tym misji ma byc znacznie wiecej. Jeszcze nie wyszla pelna wersja, wiec trudno na ten temat sie wypowiadac. Developer musialby mocno sie postarac aby zrobic cos gorszego od T34 vs Tiger, wiec jest nadzieja, ze zle nie bedzie.

kazmirzk

• Guest
« Reply #5 on: 24 November 2008, 18:16:29 »

bugi? masz na myśli takie drobne jak ten na screenie ^^ ?? Nie przesadzaj xD

wybrałem kampanie rosyjska- misja nr 3.. nie dosc ze po zaladowaniu zamiast w teciaku odrodzilem sie w tygrysie to jeszcze na dodatek latalem sobie pod mapa.. screen ponizej ;] działo sie tak za kazdym razem gdy wybieralem ta misje, do czasu zrestartowania gry..

co do kupowania.. mozemy udostepnic darmowa pelna werjse jesli ktos chce ;] spakowana wazy bodajze kolo 600 mb, po rozpakowaniu 1,8 GB ;) ale prawdę mówiąc gra ROZCZAROWUJE !!! pograłem z godzinę i nie mam zamiaru wracać..

krv[PL]

• Guest
« Reply #6 on: 25 November 2008, 11:16:42 »
KLIK  chyb jednak wyszlocale :P no co jak co ale ja wlasnie jestem w trakcie sciagania :D

Wittmann

• Guest
« Reply #7 on: 26 November 2008, 18:30:51 »
właśnie że nie premiera w grudniu

Wrona

• Guest
« Reply #8 on: 27 November 2008, 20:23:33 »
Gralem w jedno i drugie. Wlasnie wczoraj skończylem kampanię niemiecką w Steel Fury i muszę powiedzieć, że gra bardzo mnie wciągnęła. Jest parę małych bugów, ale rozgrywka i realizm mocno wciągają. Graficznie stoi fajnie. Dużo satysfakcji daje dowodzenie i misja zakończona sukcesem.

Co do T-34 vs Tiger, to jakoś u mnie chodzi bez zarzutu i nie mogę się przyczepić. Dla mnie bomba. Jeśli coś mnie zaskoczy w kolejnych misjach, to dam tu znać. Póki co gorąco polecam!