Różności > Hyde Park
Left 4 Dead
BartBear_[PL]:
http://steamcommunity.com/groups/L4DPOLSKA
Zapisujcie się do tej grupki na Steamie, możemy organizować jakieś nasze "krajowe" spotkania....
A tutaj wolna dyskusja o grze, no i przyznać się (ja pierwszy składam samokrytykę) kto jednak się skusił i gnoi zombiaki "na pełny etat" :wink
ShariK PL:
Ja ich gnoję :P
szpara16:
A czy ta gra jest warta zachodu?? No screeny i filmiki widziałem, ale jakoś nie przekonywująco to wygąda, a jakie jest wasze zdanie??
ShariK PL:
Gra nie nudzi z tego względu, że wszystkie ustawienia i ataki zombie jest losowe i każde podejście jest inne i to właśnie wciąga, nie tak jak w typowym singleplayerze, gdzie wszystko jest poustawiane tak samo. Poza tym świetny klimat i ciekawe rozwiązania. Warto zwrócić na nią uwage. :)
BartBear_[PL]:
"Losowość" rozgrywki a tym samym przetrwanie drużyny zależy od poziomu trudności który sobie wybierzesz, czasem mam wrażenie że gramy na "żywego" przeciwnika który się po prostu wku*** że dostaje od nas po dupsku i puszcza niekiedy wszystko co ma na tą naszą biedną pokiereszowaną już 4-kę graczy, nieraz tak nieprawdopodobne "przypadki" ataku jeden po drugim że aż najwięksi herosi wymiękają...stąd drużyna powinna przede wszystkim się wspierać wzajemnie a nie iść na staty, bo rozpoczynanie poziomu danego epizodu 6-7 raz do przyjemnych nie należy :wink
Poza tym w wersji pełnej jest tryb "versus" (jeszcze nie grałem) na 8-miu graczy, gdzie mamy drużynę podstawową a kolejnych 4 graczy wciela się w potworniaki :wink, więc to dopiero może być jazda :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version