Author Topic: Serwey z mapami standardowymi  (Read 41074 times)

coval^^

• Guest
Serwey z mapami standardowymi
« Reply #45 on: 08 January 2009, 22:42:02 »
z początku pokazywały się tez head shoty jak owego ustrzeliles

Fason

• Guest
« Reply #46 on: 12 January 2009, 01:13:57 »
A nie mógłby być serwer z jakąś jedną popularną (lubianą) mapą , jest taki francuski z mapą "Stalingradkassl" chyba i ma powodzenie ludzie siedzą na nim na okrągło. Są ludzie co nie lubią zmian, ja wolę grać na jednej niż sie rozmieniać na drobne i żadnej mapy nie mam obcykanej.
Tak jest z grą Day.of.Defeat co serwer to z jedną mapą. Czy jest to możliwe, nie jestem fachowcem od gier sieciowy ale troche lubie pograc.

Daazzz

• Guest
« Reply #47 on: 12 January 2009, 17:11:04 »
Problem z tym ze jedna mapka bardzo szybko sie nudzi a poza tym jak juz wspomniales jest francuzki serw z stalingradem, jest niemiecki z gdanskiem. jaka mapka miala by byc wybrana jeszcze? mysle ze jest wiele typow jeden woli to inny tamto.  A co do tamtych serwerow 24h/7 to sa oblegane przedpoludniem i wczesnym popoludniem bo wtedy frekwencja na innych serwerach jest mala wieczorami to rzadko kto siedzi na tych serwach dluzej niz 3-4 rundy jesli akurat ma ochote na stalina albo danzig. Ludzie wola gac rozne mapy . Uwierz po 8 rundach mapa sie moze znudzic:)

Hiacenty

• Guest
« Reply #48 on: 12 January 2009, 18:59:57 »
Daazz a ty co z wojska uciekłeś że się tak rozgadałeś ?:D:D:D

Daazzz

• Guest
« Reply #49 on: 12 January 2009, 19:48:41 »
nie Hiacek nie ucieklem:)
ale mam w woju dostep do neta wiec sobie na forum moge pisac:) w koncu batalion łączności:)
A poza tym to mam 015 ddc a pozniej to wojsko jak normalna praca -8h i do domku:)
nom chyba ze jakis poligonik sie trafi to wtedy 25 dni na jakis wypizdziskach:D

Wawer

• Guest
« Reply #50 on: 13 January 2009, 11:22:30 »
Szer. Brayan :
A może wrócimy do tematu "Serwery z mapami standardowymi".:p

Z tym trzeba cisnąć Aposa.
Ja to robię nieustannie ale jak widać moja skuteczność jest niewielka :p

Yab_PL

• Guest
« Reply #51 on: 13 January 2009, 22:02:10 »
Wawer :
Z map czołgowych najpopularniejsze, czyli Oględów i Arad

jeszcze Barashka, Bondarevo no i przede wszystkim BDJ or gtfo!:((

Sojuz_PL

• Guest
« Reply #52 on: 13 January 2009, 23:44:00 »
bdj to podstawa, najlepsza czolgowka w RO

Hiacenty

• Guest
« Reply #53 on: 14 January 2009, 09:36:34 »
Sojuz głowa cie boli ?

kazmirzk

• Guest
« Reply #54 on: 14 January 2009, 10:42:19 »
hiacenty chyba ciebie..:no to ze nie umiesz sie czolgiem ustawic nie przesadza o tym ze mapa jest zla..:no  BDJ jest swietnie zrownowazona, bardzo dobrze przemyslana i ma odleglosci idealnie nadajace sie do walki w czolgach (arad jest imo za maly, tymbardziej ze uzywane sa na nim czolgi ciezkie o wiekszych kalibrach). Zgadzam sie w 100% z Sojuzem, jesli chodzi o czlogi to BDJ nie ma sobie rownych wsrod standartow (a rywalizowac moga z nia jedynie 2 customy- Black Day December i Pripet Marsch)

wisnia

• Guest
« Reply #55 on: 14 January 2009, 16:23:40 »
Yab_PL :

Bondarewo osobiście odpuściłbym. W zamian za to może np Stugisov farm ? Dużo ciekawsza niż Bondarewo.

Kazik, ja jeszcze dorzuciłbym do tego zestawu czołgowego Alteziegelei , choć nie wiem na jakim jest etapie budowy. Ostatnio kiedy w nią grałem jakieś pół roku temu, była tam masa bugów, ale mapka wciąga i ma potencjał !

Hiacenty

• Guest
« Reply #56 on: 14 January 2009, 16:46:31 »
Oj kaziu czołgiem gram bardzo dobrze, co ty myślisz ze tylko umie grac mg ?:love
a powiedziałem że nikt nie będzie grac w tą mapę bo jest za duża..:O_o
a z tobą sojuz pogadam na mumblu xD:D:D:D:D

Yab_PL

• Guest
« Reply #57 on: 14 January 2009, 20:32:05 »
Imho Arad jest bardziej zrownowazony od BDJ, zwlaszcza w grze klanowej. BDJ 8 vs 8 przy rownym poziomie skilla druzyn jest ciezki dla ruskich. No ale na fripleju bardzo grywalna mapa
wisnia :
Yab_PL :

Bondarewo osobiście odpuściłbym. W zamian za to może np Stugisov farm ? Dużo ciekawsza niż Bondarewo.

Kazik, ja jeszcze dorzuciłbym do tego zestawu czołgowego Alteziegelei , choć nie wiem na jakim jest etapie budowy. Ostatnio kiedy w nią grałem jakieś pół roku temu, była tam masa bugów, ale mapka wciąga i ma potencjał !

no w sumie racja, Bondarewo ciezkie jest dla niemcow, ale fajnie sie z kija strzela. A altezigelei raczej nie przejdzie - za duza
Hiacenty :
Oj kaziu czołgiem gram bardzo dobrze, co ty myślisz ze tylko umie grac mg ?:love
a powiedziałem że nikt nie będzie grac w tą mapę bo jest za duża..:O_o
a z tobą sojuz pogadam na mumblu xD:D:D:D:D

wcale nie, jest za duza dla tych co biegaja jako 'artillery observer'. Dojazd czolgiem z respa do miejsca walk raczej nie jest dluzszy niz np. na smolensku dobiegniecie z respa do flagi

kazmirzk

• Guest
« Reply #58 on: 15 January 2009, 09:54:14 »
Hiacenty :
co ty myślisz ze tylko umie grac mg ?:love

nie uważam ze dobrze grasz MG, bo korzystać z buga polegajacego na kucaniu podczas rozkladania sie to ja tez umiem, ale strzelanie przez tekstury to dla mnie hiacusiu lamerstwo.

Yab_PL :
Imho Arad jest bardziej zrownowazony od BDJ, zwlaszcza w grze klanowej. BDJ 8 vs 8 przy rownym poziomie skilla druzyn jest ciezki dla ruskich. No ale na fripleju bardzo grywalna mapa

Dziwne.. w takim razie dlaczego w 90% meczow na arad wygrywaja ruscy i to przewaznie za 1 rushem>? Arad na meczch przewaznie konczy sie remisem. Co innego na publikach bo tak sie gra bez planu, bez kontroli i wiekszego pomyslu.

BDJ o wiele latwiej jest Yab wygrac ruskimi. To niemcami trzeba sie napracowac by podjac, obrona jest bardzo prosta jesli masz dobra taktyke.

A co do bondareva, ja bardzo lubie ta mape, zwlaszcza gdy sie dorwe do petardy <3

Hiacenty

• Guest
« Reply #59 on: 15 January 2009, 13:28:57 »
kazmirzk :
Hiacenty :
co ty myślisz ze tylko umie grac mg ?:love

nie uważam ze dobrze grasz MG, bo korzystać z buga polegajacego na kucaniu podczas rozkladania sie to ja tez umiem, ale strzelanie przez tekstury to dla mnie hiacusiu lamerstwo.

Dziwne że mnie na roladzie nie zbanowali hahah:D:D:D:D
Przez tekstury wtf ? xDDDDDDDD

Ludzie na mapy czołgowe szkoda czasu. A co ja tam będę mówić będziecie grali na bdj po 4 osoby ^^ na bank :D:D:D:D:D:D:D