Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń

Pepesza

<< < (9/10) > >>

Pobor:
Ja już się tak chwalimy,to ja powiem ,ze strzelałem nawet z PPSZ wz.41. Rozrzut to to ma (przepraszam za wulgaryzm) wykurwisty.

IgraSov:
To może lepiej skończmy się tak chwalić bo za bardzo musiałbym się rozpisywać, a co dopiero Dziki Koziol...:p

Pobor:
Można napisać,chętnie poczytam.

Tak samo jak twoja biografie Igraś. Mundur masz ciekawy,z tego co słyszałem to strzelałeś na pomorzu w '70 .
Podobno także Ro dostałeś w podobnym czasie co AS (czyli ok.1983).

Dziki_Koziol:

--- Quote ---pobor :
 Rozrzut to to ma (przepraszam za wulgaryzm) wykurwisty.

--- End quote ---

Czy ja wiem? Jest taki element, o który uderza zamek, taki zderzak. Jego zużycie powoduje większy rozrzut. Jak na peem z tego okresu, to pepesza mieści sie w normie.

Używając zaawansowanych technik graficznych, zaznaczyłem ten element kółkiem. :D

Shock:

--- Quote ---Herr_Batke :
Chodzi mi o strzelanie z RAK-a - jego konstrukcja (cofnięcie lufy + przedni uchwyt) powodowało mity jakoby, przy nieostrożnym obchodzeniu się podczas używania, dochodziło do przypadków odstrzelenia sobie palca wskazującego :D

--- End quote ---

To nie mit.Mój wykładowca (Płk.) ze szkoły miał pocharatany palec od Raka. Nie jest mitem tez, że sam strzelał po upadku czy walnięciu w coś. Nie jest też mitem, że można go było przeładowć jednym ruchem reki - w dól. testowałem. Da się.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version