Herr_Batke :
Powiem Ci tak: ja zazwyczaj gram w siłach Osi jako piechociarz (Ruskich za nic nie tykam ) i JEDYNYM pojazdem przeciwnika na dźwięk którego cierpnie mi skóra to T60.
Może to wina złych wspomnień z jednego Hedgehoga ale dźwięk nadjeżdżającego i strzeląjacego T60 wręcz miażdży moje morale i sprawia, że chcę spier...ć gdzie pieprz rośnie
O widze że jesteś mym przeciwieństwem jeżeli chodzi o stronę gry
Czasami jak ktoś lub coś mnie zmusi aby być axis to normalnie się gubię na mapach dobrze znanych i ogranych. Chcę iść w odwrotnym kierunku
Może miałeś okazje spotkać się ze mną na Hedgehogu... ;] Jedyna rzecz o której zapomniałem to fakt, że T60 nie można strzelać z kmu gdy działo się przeładowuję. Ale odpowiednią metodą na piechotę jest strzelać raz z działa raz kmu jeżeli chcemy opóźnić to przeładowanie lub koszenie piechoty działem ( nie widać skąd padają strzały ha! )
A wiśnia, Clown car też nieźle się nadaje do taranowania czołgów i blokowania ich ^^ Nie wiem jaki to bug ale czasem uda mi się przewrócić clown cara tuż POD przodem jakiegoś tanka i tamten nie może się ruszyć
no i jeszcze można wkurzać czołgistów jeżdżąc wokoło