Ciekawe czy ten holender wie,ze jego kraj wyzwolili wlasnie "ci brudni polacy".Kiedy nas wielki zachód oddał ,w łapy komuny.W jego kraju ,dzieki krwi naszych dziadków,rozwijała sie pieknie gospodarka,podnosił sie standard zycia.Wiedz kiedy,wymknelismy sie z czerwonych łap,okazło sie ze jestesmy 50 lat do tyłu prawie ze wszystkim.Fala emigrujacych rodaków,za chlebem(bo hipokryzja naszych rzadzacych jest juz na takim etapie, ze tylko zamach stanu otworzył by im oczy,na niektore tematy) zalała rynek.Pewnie jakis jego tata ,badz on sam ,stracił prace przez naszego rodaka,bo nie radził sobie z przykreceniem gniazdka do sciany(hist.Prawdziwa).I jest sflustrowany,to samo amerykanin.Dlamnie wazne jest tylko to, ze jestem słowianinem,z rodu piastów,z panstwa ktore rozdawało kiedys karty w europie(miało wielkich naukowców i myslicieli) i na stałe zmieniło jej historie.Ktore miało jedna z pierwszych na swiecie konstytucji(po amerykanskiej).Kiedy nasi krolowie budowali grody(pokonywali najwiekszych tamtych czasów) i uniwersytety wiecie co w takiej ameryce było???bizony robiły buuu a indianie łułułu(za mieskiem).Wiedz pamietajcie ludziska,my mozemy sobie tez takich koleszków trakotwac ,jako głupich niewychowanych buraków(jedzacych z nogami na stole).Głupota ludzka nie zna granic.Pozdrawiam i mam nadzieje ze mnie dobrze zrozumiano.