Różności > Hyde Park

17. Panzer Division - potrzebuje pilnie ludzi! (podzielony)

(1/4) > >>

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Ja odpowiem tak - Fjr.1 to nazwa historycznie powiązana z Niemcami, bo głownie jako żołnierze niemieccy gramy. Tzn. graliśmy do czasu aż zaczęliśmy treningi i chcieliśmy pograć na ogólnej scenie itd. Stąd może Twój najazd młody człowieku Odi na graczy i klan - "jacy gracze" ... Poćwiczymy to będziemy lepsi. Kolega, który zakładał klan interesuje się niemieckimi spadochroniarzami i stąd taki pomysł. Jest i tyle. Jednoznacznie dla osób nie interesujących się historią znaczy tyle, co nic. Uważam, że Twoja krytyka wyszła daleko poza granice dobrego wychowania.
NA moim koncie STEAM wielbię raczej polskich żołnierzy cytując Sabaton:
--- End quote ---
Po prostu uważam, że polska historia jest na tyle ciekawa, że można jej użyć do promocji kraju. Nie zabraniam nikomu interesowania się historią ( Niemiec, Rosji itd ) - sam sporo czytam/przeczytałem o II 2ś ale zainteresowania zainteresowaniami a  gra grą. Po prostu niemiecka nazwa w polskim klanie wygląda dziwnie.
P.S Nie krytykuje klanu tylko podejście w stylu "nie obchodzi mnie jak się nazywa" - z doświadczenia wiem, że do niczego dobrego to nie prowadzi.

--- Quote ---Do tego dochodzą nadania odznaczeń, awansów stopnii - ludzie się poprostu tym bawią. To jest tylko gra, a ludzie chcą zrobić sobie klimat, trochę ubarwić i dodać sobie pewne elementy. Po prostu myślą szerszym horyzontem.
--- End quote ---
Spoko tylko  nie rozumiem skąd taka moda na zagraniczne nazwy ;/

--- Quote ---W kwestii formalnej: co ta dyskusja ma do ogłoszenia rekrutacyjnego, chcecie rozwijać swoje myśli (dalej) na forum? to w odpowiednim do tego dziale.
Następne posty nie w temacie z tego wątku zostaną zmazane.

--- End quote ---
Wredna rola admina... Kiedy to zdechłe forum ożyło trzeba to ukrócić...

Biały Orzeł:

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :

--- End quote ---

Forum ożyło ogniem walki :D Ech, Polacy ...

Franz:
Rola admina nie ukróca forum, ukróca jedynie osoby, które posuwają się za daleko.
Chciałeś zabawić się w Sophie Scholl, ale niestety nie udało się.
Jeżeli szukasz taniej sensacji, to odwiedź lepiej: http://czat.wp.pl/

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Biały Orzeł :

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :

--- End quote ---

Forum ożyło ogniem walki :D Ech, Polacy ...

--- End quote ---
zawsze coś:D

ciocia|Ola:
Franz admin zrobił swoje - i po co piszesz ten komentarz?!? Wyszło jak wyszło - to nie znaczy że musisz komentować działanie admina - bo ten post w swojej wypowiedzi zawiera Twój osobisty komentarz do Odiego a to też odbiega od tematu tego wątku.  Chcesz coś wyjaśnić z Odi to pisz do niego PW - a nie kozaczysz na forum bo admin wyprostował  co miał wyprostować po Twojej myśli. Odesłanie do podanego przez Ciebie linku jest niegrzeczne.

A żeby było weselej - admin pewnie wywali mój post  i Twój - dostaniemy  za to upomnienia i żeby było historycznie jestem 3 za TAK - usunąc mój i Franz'a post :) a upomnienie słowne wystarczy.

I prosze trzymać się jakis zasad i miec w tym 'klase'.

dyskutować - TAK
wymieniac poglądy - TAK
szanować się - TAK

a wulgaryzmy, kopanie się... ja nie wiem jak Wy ale ja jestem 3 x NIE

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version