Różności > Hyde Park

Festung-Breslau.PL

<< < (3/4) > >>

_KaszpiR_:
to jest Festung, czyli twierdza, bo jak piszesz FAstung to mnie sie to kojarzy z Fastumm (leki) :D

Macias1973:
Słusznie, dzięki Kaszpir za uwagę....juz edytowałem i poprawiłem.  Ale zrobiłem gafę..przepraszam

ciocia|Ola:
A ja tak szczerze to bawiąc się w DoD <krótka to była historia> to serwer [PL] Festung-Breslau.pl [DoD: Source] unikałam, bo mi nazwa nie leżała :P Teraz jest inaczej od czasu jak mam RO  :p

Macias1973: ...I zgadza sie ze nazwa "Festung-Breslau" idealnie oddaje klimaty gier i tematykę II WŚ...
Noo&#8230; taaaaak tylko, że wy się wypowiadacie tutaj o broni, taktykach, macie zacięcie hobbystyczne związane z II wojna światową &#8211; znacie się na tylu wątkach historycznych, że wychodzi na to, że ja tutaj jestem tylko dla towarzystwa, bo jakoś o grochówce nie ma tematów, albo o układaniu kwiatów :( , ale za to _KaszpiR_ rozbroił mnie podając link tłumaczący clown+car  <i co my tam mamy na 1 miejscu> :D

PrezesIO: ...zapamietalem zwlaszcza za skrypty ktore po wpisaniu przez gracza w sayu np. "k...wa".... dawaly mu bana..

Goral a można takie skrypty zaimplementować w RO? Jestem ZA, &#8211; kto jeszcze ręka do góry!:yes No i jeszcze taki malutki skrypcik,  podnoszący moją siłę rażenia o 25% - ale tylko mi, żeby gra była bardziej wyrównana :) tutaj chyba nie głosujemy, bo to oczywiste :wink

ps. EDIT: wiem ze PrezesOI a nie PrezesIO &#8211; chyba się nie obrażasz o ta mała specyficzna literówką robioną z pełną świadomością z mojej strony,  ale też i dozą sympatii.

Macias1973:

--- Quote ---ciocia|Ola :
Noo&#8230; taaaaak tylko, że wy się wypowiadacie tutaj o broni, taktykach, macie zacięcie hobbystyczne związane z II wojna światową &#8211; znacie się na tylu wątkach historycznych, że wychodzi na to, że ja tutaj jestem tylko dla towarzystwa, bo jakoś o grochówce nie ma tematów, albo o układaniu kwiatów :(

ps. EDIT: wiem ze PrezesOI a nie PrezesIO &#8211; chyba się nie obrażasz o ta mała specyficzna literówką robioną z pełną świadomością z mojej strony,  ale też i dozą sympatii.

--- End quote ---

Ależ Ciociu Olu, osobiście czytałem Twoje wypowiedzi w dyskusji o broni, taktyki. Dementuje Twoją wypowiedz...:D
Słowo do towarzystwa jakoś mi sie źle kojarzy, raczej określiłbym kompan kipiący estrogenem...żartuje.
Ja osobiście sie cieszę ze jesteś Olu...
Grochówka jak najbardziej, temat pochodny bo wiadomo ze wojak lubi zjeść.
Układanie kwiatów, chętnie o tym podyskutuje. Lubię ogród i mam przyjemność posiadać taki niewielki i dużo czasu spędzam w nim.

PrezesOi:
1. nie obrazam sie ;)
2. co do bluzgaczy-maly tips dla tych, ktorzy nie widzac na serwie nickow adminow, mysla ze moga sobie "zaszalec" i puszczac pare wiązanek. wymyslilem sobie "admina niespodzianke" i gram pod fakenickiem :). jeden z "bywalcow" serwera, SS_Marcin sie o tym przekonal i juz nie nie jest "bywalcem".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version