Różności > Hyde Park
Festung-Breslau.PL
Goral:
No to praktycznie nic dodać nic ująć :)
Choć dodać można tyle, że wokół F-B.pl kręci się sporo ludzi zainteresowanych DoD-em jak i RedOrchestrą.
Oprócz strony serwera prowadzimy chyba jedyny i oficjalny serwis Day Of Defeat, no i już nie jedyny, ale za to oficjalny serwis Red Orchestra Ostfront.
[_]
Można się przyczepiać do layoutów, ramek czy innych "gadżetów", ale robimy w wolnym czasie coś dla innych, i to jest super, nawet, jeśli nie wszyscy potrafią to docenić ;)
[_]
Breslau wymiata, Festung-Breslau jeszcze bardziej :)
[_]
Serwisem Day Of Defeat zajęliśmy się jak scena DoD zaczęła wymierać, nawet DoD:S za bardzo jej nie pomógł. Nadzieje że ProDoD ożywi środowisko też spełzły na niczym. Z Red Orchestra jesteśmy od samych narodzin i mamy zamiar z nią być aż do śmierci :)
Serwer gry Festung-Breslau zajmuje 16 miejsce w rankingu na Game Monitor. To bardzo wysokie miejsce. Startowaliśmy z 68.
Mapowisko Red.Orchestra.PL jest chyba najlepsze na Świecie wg opinii graczy (zresztą ilość pobrań świadczy za siebie).
Więc dopóki Wam się gra nie znudzi, Festung-Breslau będzie zawsze z Wami :)
ciocia|Ola:
Piękna historia - przeczytałam z zapartym tchem :satisfied
trawiator:
Oczywiście nie wolno tutaj zapomnieć o Was graczach.
PrezesOi:
jak juz jest o Wroclawiu - polecam ksiażke Apokalipsa wedlug Pana Jana.
dla mnie nazwa serwera nie miala znaczenia, bardziej zaintrygowala mnie xywa Goral, bylem ciekaw czy to ten sam, ktory prowadzil serwer cs (wersje tak mniej wiecej 1.3-1.5), "U Górala". duzo na nim gralem kilka lat temu, i zapamietalem zwlaszcza za skrypty ktore po wpisaniu przez gracza w sayu np. "k...wa" , zamienialy to na "jedyna szara komorka jaka posiadam to Nokia", i dawaly mu bana :)
Macias1973:
Nasuwa mi sie melodia piosenki z jakiegos serialu, chyba "pierwsza miłość" w tekscie "Mój Wroclawiu...la lal la" i dalej nie pamietam.
No to mamy jasność w temacie, teraz mogę zabłysnąć wiedzą w śród znajomych również korzystających z FB.PL.
I zgadza sie ze nazwa "Festung-Breslau" idealnie oddaje klimaty gier i tematykę II WŚ.
Fajna sprawa, kilka osób, wspólny cel, a co najważniejsze chęć kontynuowania.
Jesteście Wy, jesteśmy My gracze, mamy Ciocię, super forum...nawet Prezesa mamy :D i życzyć tylko rozwoju i aktywności na rynku serwerowi FB.PL. A adminom, redaktorom i osobą pomagającym wszystkiego naj i cierpliwości dla mniej pokornych....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version