Mam rozumiec ze zarowno wygladzenie myszy jak i opoznienie masz wylaczone? Pewnie wiekszosc graczy tak ma. A prog przyszpieszenia i wygladzanie te opcje po prawej tez na 0 czy moze zwiekszenie tego cos daje? Nie mialem zabezpieczonego pliku przed zapisem dlatego dziwi mnie czemu nie ta opcja automatycznie sie wlaczala, ale poradzilem sobie. W pliku RedOrchestra.ini dalem przy tej opcje False i juz mam wylaczona. Chcialem dodac od siebie ze RO jest gra dziwna jesli chodzi o czulosc myszki. Czy wgram mousefixa czy zwieksze usb hz lub nawet zmienie czulosc windowsowa z 6 na 5 badz 4 to i tak w grze nie widac zadnej roznicy. Moja czulosc oscyluje w granicach 1.20-30 ale i tak czasami ciezko przycelowac. Jest jakas komenda ktora ustala gorna granice fps gdyz przewaznie mam 40-60 ale czasem podczas akcji zdarza sie ze spada ponizej 30 wiec to pewnie rowniez ma wplyw na sensitivity.
I tak na marginesie chcialem zapytac sie doswiadczonych o techniki celowania, gdyz czesto z bliska nie ma czasu na wlaczenie trybu celowania i trzeba walic w biegu, ale przewaznie zawsze pudluje i gine. To samo tyczy sie broni automatycznej oprocz ckmu. Ta bron ma taki rozrzut ze po chwili amunicja leci w niebo
W dodatku nawet na lezaco z przycelowaniem nigdy z takiego automatu nie moge sciagnac nikogo kto jest dosyc daleko.
BTW Jeszcze jedno - sa moze w RO jakies komendy przyspieszajace wyciganie broni itp jak np w csie hud_fastwitch 1? Albo jakas komenda ktora umozliwia wlaczenie trybu celowania w biegu? Generalnie czy sa jakies komendy przyspieszajace cokolwiek
?