Radzisław :
jesli admini pozostają głusi na szerzenie antysemityzmu ,wulgarnych słow i opluwanie innych
Przeczytałem jeszcze raz dokładnie ten jego post bo szczerze mówiąc to już o nim zapomniałem i nigdzie nie widzę tam szerzenia antysemityzmu. Jeśli by coś takiego miało miejsce na pewno bym zareagował, chodź w regulaminie jest napisane, że administracja nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników ale nie lubie osób, które mają uprzedzenia do kogoś chodź ich nie znają. Moim zdaniem to jest jawne publiczne zniesławienie z Twojej strony i to on mógłby iść z tym do prokuratury (tekst jak Halinka z kiepskich
)... chodź nie znam jego wypowiedzi na tym czy innych forach. Bardzo śmieszy mnie to, że zarejestrowałeś się na tym forum tylko po to żeby napisać takiego posta
ciekawe jaki masz prawdziwy nick na tym forum
Jeszcze tak w żeby dopowiedzieć wszystko - jedyne informacje na temat gry (oprócz tych, które były w filmie z targów, który też ja znalazłem i tych w pierwszym newsie o grze), które zostały przekazane przez jej twórców zostały napisane w odpowiedzi na moje posty na oficjalnym forum. U Was nawet ich nie było. Nie wiem też czy mieliście okazję sobie po pm'ować z ludźmi decydującymi o wyglądzie tej gry - pewnie nie. Po prostu stoicie w miejscu
ale ja nie zamierzam Was obrażać, czy pisać, że jesteście be (w przeciwieństwie do Was co widać w tym temacie) - ludzie sami dokonają wyboru
Kiedyś już Was prawie przebiłem i pewnie bym to zrobił gdyby nie oszustwo majestico no ale tacy ludzie sie zdarzają.