jakby każdy myślał tak jak Ty, to chleba w sklepie bym nie mógł kupić, ponieważ "cheatowałem" grając na serverach RO, bo przecież powinienem być potępiony ;]
a na forum w żaden sposób nie wypowiadam się ani też nie propaguję cheatowania...
Bez kitu, jak czytam te twoje wypociny to aż mi się **** śmieje... Ta strona jest bezpośrednio powiązana z gierką Red Orchestra i polską sceną - chyba oczywiste. Skoro zostałeś zbanowany na polskich serwerach to powinieneś też dostać bana i na stronie. Cziterów powinno się karać i to surowo ( szczególnie wtedy gdy nie ma wątpliwości, że czitowali ) a nie ich bronić - koledzy admina. To samo tyczy się desperata. Plonek, miałeś w podpisie "zajęcie: czitowanie", specjalnie prowokując tym ludzi jaki to jesteś bezkarny. Śmiem twierdzić, że powinieneś zostać definitywnie ******** z tej strony, by gówniany smród związany z twoją sprawą, przestał się ciągnąc za tą stroną.
Czy ktoś trzyma Ciebie tutaj na siłę? Gra się nie rozwija, ale oczywiście TY miałbyś pomysły na stronę?
Pojawił się Zdzira który robi tutaj stronę jak z gazety "Sport" czyli oprócz zmagań narodowych również podaje wiadomości ligowe (chociaż to pewnie na rolu można poczytać) i to by było chyba wszystko co można zaproponować RO:OST pod koniec 2009 roku.
Twoja postawa jest niestety jakże "polska" samemu nic nie wykazać a psioczyć i ośmieszać pracę innych.
W którym miejscu ośmieszył "tą pracę"; ach, może w momencie, gdy napisał, że na tej stronie się nic nie dzieje... Wiele się pomylił? Ty Bart nie powinieneś strzelać fochów tylko zastanowić się co można by zmienić, by się ta strona ludziom podobała bardziej. Chyba temu ma służyć konstruktywna krytyka? Może i Sojuz napisał coś w stylu "typowego Polaka", ale jak nazwać to co Ty robisz na tej stronie? Komunistyczne podejście do tematu; Władza da obywatel ma, koniec tematu, jeśli się nie podoba to wypad? Chyba nie o to tutaj chodzi.
Edit-
1). proszę nie stosować wulgaryzmów i słów ogólnie pojmowanych jako obraźliwe bo łamiesz tym Regulamin Forum - na razie ostrzeżenie "słowne" - nie chcemy tutaj formy cs'owskiej.
2). Czytaj inne wątki -
http://www.red.orchestra.pl/forums.php?m=posts&p=21243#212433). Ja jestem tutaj CO-Adminem - głównym i decyzyjnym jest
Goral i proszę do niego z takimi tekstam następnym razem licząc na pozytywne rozpatrzenie sprawy