Różności > Hyde Park

Serwis ro.pl - rozwój czy zastój

(1/4) > >>

Sojuz_PL:
Naprawde nie wiem po co ucinasz temat Bart. Moze jakies zdanie zbyt mocno dotknelo twojej osoby... ale mniejsza z tym.

Ja na sile nigdzie sie wpychac nie bede. Masz tam jakis swoj honor i widocznie nie wypada ci poprosic... wiec tkwij w tym swoim betonie, az ludzie uciekna do strony Plazmy bo bedzie sie tam dzialo wiecej fajnych rzeczy niz tu.
Nie raz pisalem do ciebie na steamie, ale zdaje sie ze o tym pamietac nie chcesz.  
Mam nadzieje ze w koncu jakies wnioski wyciagniesz i postarasz sie zeby ro.pl nie zdechlo do czasu premiery RO2. Bo przed nami rok czekania do dwojki. Nie wiem, moze macie z goralem ( czy kto tam jest tym wladca ro.pl ...) jakies plany rozwoju strony pod katem RO2, nowy interfejs etc. ale nam nic o tym nie wiadomo.[/colleft]

Baby V:
BYŁEM W TRAKCIE PISANIA GDY TEMAT ZOSTAŁ ZABLOKOWANY, OTO CO CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ

pozatym bany na IP za to ze podziękowałem za gre chłopakom z Team Poland i podpisanie tego swoim nickiem to już żenada... trzymacie na forum cziterów, i uzasadniasz to tym, że nie łamią regulaminu. ja też na tym koncie nei złamałem regulaminu, więc nie moge zostać zbanowany, dopóki nie pojawi się wpis że nick Coval jest na tym forum zabroniony!

--- Quote ---Oficjalna polska strona gry Red Orchestra Ostfront 41-45
2009-11-09 20:08
Fatal error : Your IP is banned.
Reason:
Until: Never expire.
--- End quote ---

nie wkręcam tu droga użytkowniczko / drogi użytkowniku tego portalu. dostałem bana na IP, ale konto nie zostało zbanowane, więc wystarczył restart routera.
pozatym to już trzeci ban dla mnie, na jednym koncie sam o niego poprosiłem, na drugim podziękowałem za zaufanie jakim moge dażyć administracje jeśli chodzi o banowanie, na tym koncie nic nie zrobiłem, a dostałem bana... ale administracja nadal nie wie, że neostrada ma zmienne IP... dlatego nie tylko posty są nie na czasie....

--- Quote ---
Skar
20:28:51
nie odpisze wam bo jets miekką pałą

Coval
20:29:03
niech ssie

Skar
20:29:13
mozesz to co napsialem powyzej wziąć w cytat z gg i wrzucic do swojego posta i wyjebane mam na to forum :PP
20:29:32
smieszne jeest jak po kilku misiacach sobie czytam takie awantury i tyle:D
--- End quote ---

--- Quote ---
Skar
20:32:04
hahaha
20:32:04
xD
20:32:49
jak mnei zbanuje to mu napisze, że myslalem ze rozmowy z gg nie są łamaniem regulaminu? :D

Coval
20:33:09
:D

--- End quote ---

POZDRAWIAM COVAL!

Skar:
co za baran... :dozingoff

Yab_PL:
ja tam nie widzie problemu - Bart pisze co sie w swiecie RO dzieje, na serwerach Astera, newsy odnosnie modow, organizuje ogolnodostepne eventy albo na powaznie albo for fun, Zdzira zajmuje sie ogolnie pojeta scena klanowa - czyli wyniki meczow, wywiady, ew. newsy w ROLaddera, ew. organizuje ogolnodostepne eventy, ale takie ktore by np. mocno zainteresowaly graczy klanowych (np. Team Poland vs reszta swiata, itd.) no i jeszcze jedna osoba ktora bylaby odpowiedzialna za newsy odnosnie RO:HoS (sam mam kandydata, ale nie wiem czy sam kandydat chetny :D ). No i problem z glowy - duzo newsow, pewnie wzrosnie ogladalnosc strony. Kto wie, moze jesli wzrosnie popularnosc to jeszcze jakas firma otworzy kolejnego polskiego publika :D

Sojuz_PL:
I o to wlasnie chodzi Yab. Moim zdaniem Bart powinien znalezc przynajmniej dwie osoby do newsow ( o lidze, klanach i o RO2 ). Newsy musza byc czesto. Ostatnio bylo naprawde BARDZO WIELE tematow o ktorych chocby wersa tutaj nie przeczytalem. Powinnismy, mam na mysli ro.pl, klasc duzo wiekszy nacisk na klany, bo tak naprawde klany trzymaja scene w kupie.  Ktos kto ogarnia strone moglby w miare mozliwosci odswiezyc menu.  Na stronie placze sie jakas ankieta i to dosc dlugo juz ... :O_o Przeciez mozna wymyslic cos o RO2.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version