Różności > Hyde Park
Serwis ro.pl - rozwój czy zastój
_KaszpiR_:
Osobiscie Plazma nic do Ciebie nie mam bo... po prostu Cie nie pamietam - mam nadzieje ze Twoja strona bedzie sie miala dobrze, gdyz lepiej czerpac satysfakcje, niz gorzkie komentarze ze 'nic sie nie zrobilo dla ludzi''.
Ja w RO nie gram chyba juz ponad dwa lata, w zyciu kazdego czlowieka zachodza zmiany, niekoniecznie cos sie nudzi - po prostu czasu brak. A na strone zajrze bo hostowana jest na serwerze na ktory sie skladam i administruje.
Prawda jest taka ze czesto od seriwso ludzie oczekuja pieniedzy za wpisane newsy itd. Ale to sie sprawdza tylko w serwisach o kilku grach, gdzie wciska sie na chama reklamy. U nas mozna tylko dostac uscisk reki prezesa, a to tylko podczas zjazdow.
Jak juz kilka razy pisalem, wystarczy zaproponowac zmiany i je logicznie uzasadnic, administracja je rozpatrzy.
BartBear_[PL]:
Poza tym na razie jesteśmy Oficjalną polską stroną RO:OST, przyjdzie czas to i może RO2 - wtedy na pewno powstanie podforum/wiadomości i cała infrastruktura zapewne łącznie z poszerzonym Mapowiskiem. Na razie gra jest w sferze gdybania i planów, na forum TWI macie cały dział temu poświęcony, tutaj pojawiają się tylko kluczowe informacje - nie przepisujemy oryginalnego sajtu. Na pewno będziemy się tym tytułem chcieli zająć w sumie już niedalekiej przyszłości ale wymagać to będzie DARMOWEJ pracy naszych IT ludzi ;) którzy znajdą prywatny czas aby bez "zmuszania i powodu by im za to jakoś dziękować" wykonają brudną robotę, osobiście mam nadzieję że wówczas Ekipa z początków serwisu pojawi się ponownie zarówno tutaj jak i w grze bo fajnie się grało w 2007 i początkach 2008... to se nevrati... a może jednak..? Co Ty na to _KaszpiR_?8)
_KaszpiR_:
Trudno mi powiedziec jak bede stal z czasem jak gra wyjdzie, jesli wyjdzie.
vodka:
Panie Plazma, skoro już podejmujesz trud objęcia patronatem jakiegoś tam serwisu, który w Twoim skromnym mniemaniu ma być dla nas jakąś tam konkurencją, przyjmij od razu konstruktywną krytykę. Skoro już coś piszesz - staraj się nie robić błędów ortograficznych- bo to już na wstępie wyróżnia tzw. redaktorów.
Ktoś im karze?
Rozumiem również, że od Twojej skromnej osoby się nie uwolnimy bo jedynym ogniwem łączącym społeczność red orchestry jest obecnie ten serwis i nic na to nie poradzisz. Stąd ataki frustracji i zwiększająca się liczba Twoich postów.Twoje przygody klanowe kończyły się szybko - najczęściej dostawałeś kopa .Mechanizm przyczynowo-skutkowy jest bardzo prosty: http://pl.wikipedia.org/wiki/Frustracja
No i pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce.Zanim zaczniesz okładać kogoś słowami zastanów się, czy nie obróci się to przeciwko Tobie. Twoja kultura osobista, a właściwie jej brak pozostawiają tylko niesmak.
Apel - prośba : Uwolnij nas od swojej osoby na tym serwisie i idź swoją jasno wyznaczoną drogą. Niechaj opatrzność czuwa nad Tobą i Twoimi nowymi owieczkami. Amen.
Plazma:
Spoko mój błąd bo pomyślałem, że to się pisze przez rz od kara ;) I znowu przykład zaprzeczania rzeczywistości - ja żadnych ataków frustracji nie mam, nikogo nie okładam słowami, nie przezywam więc nie wiem co masz do mojej kultury osobistej :) Ten niesmak w buzi to może masz po czym innym :D Co do moich klanów to może i kończyły się szybko (chodź nie wszystkie ;)) ale głównie dla tego, że mi nie zależało, ludzie byli za słabi itd. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version