lord_pl :
Tak klan Szczecina miałem na myśli. Skąd taka nienawiść do tego klanu.Jak na nowy klan grają tam dość dobrzy gracze wiedz nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia. Nie wiem czemu gówniane kąpiele ale ok jak dla mnie bardzo fajny klanik i zarąbiści ludzie tam grają. Przyświeca im idea "Play Fair " i czerpania radości z gry . Coś wiem o tym bo pomagam chłopakom stawiać pierwsze kroki , a swoje spory rozstrzygnijcie na froncie
Tak.. Pierwsze przykazanie Szczecina to fair play, przynajmniej w przerwach kiedy akurat nie drze sie na voipie obrazajac graczy, nie zaczyna oskarzac kazdego, kto go zabije o "czity" no i nie rozpisuje sie jakimi *#@^@& oraz ^@@*(# sa inni gracze. Lord akurat dzis o tym rozmawialismy i sam potwierdziles ze on do kulturalnych ludzi raczej zaliczany byc nie moze.. Nie mowiac juz o zasadach fair play.. No chyba ze za fair play mozesz uznac wyzywanie m.in. enclave od kur**, dzi**k i innych tego typu okreslen, gdyz "czituja" , bo jakze by inaczej mogli zabic tak znakomitego snajpera jakim jest sam on.. Ale oczywiscie na enclave sie nie konczy.. lista hakerow z jakimi biedny szczecin musi sie zmagac jest dluzsza, strasznie dokucza mu ten wstretny snajper Fsq z wallhackiem, no i oczywiscie u mnie w 3.SA tez znalazl sporo oszustow.. grajac pod fejkiem Mushroomhead tez nasluchalem sie okreslen pdod moim adresem wlacznie z wyliczanka haxow jakie to zekomo uzywam
A co do jego radosci z gry.. Dzieli sie nia z kazdym na serwerze, wrzeszczac na VOIP (oczywiscie po polsku nawet zwracajac sie do obcokrajowcow), szerzac polska kulture.
Normalnie post Pasterza uznalbym za niestosowny, ale wobec tego ze dotyczy buraka i typowego kmiota jakim jest szczecin moglbym sie pod tym podpisac.