Różności > Hyde Park

Wasze zdanie na temat .....

<< < (3/5) > >>

BartBear_[PL]:
Grypa zwana "Hiszpanką" :O_o :p

Wittmann:

--- Quote ---A mosze bendziecie pisali rosyiskie naswiska po polsku. Bo tak to pomieszanie k...wy z mułem. To są słowiańskie języki czyli pierdzielenia po pseudo angielskim nie ma sensu i tylko żałosne jest... Co do najskuteczniejszych to mam paru "asów" Rudolf Hoess około 1 mln na sumieniu, w porywach decydował o życiu i śmieci 100 tyś ludzi za drutami i kilku tysiąciach w "strefie interesów", Karl Chmielwsky inicjator "zimnych kąpieli" ze 2000 tys. z jego polecenia, w "solówach" z kilkadziesiąt ofiar, jego szef Franz Ziereis też zaliczany jest do "hurtowników". Globocnika nie liczę. Mogę tak napisać dłuuuugą listę skutecznych zabójców.
--- End quote ---

jak już o tym mówimy (oczywiście to nie asy) wczoraj na HBO2 leciał film o Adolfie Eichmannie w końcu przyznał się że wydał wyrok na 5 milionów żydów ,powiedział że sam też zabijał nawet niemowlęta cytat:
ale
*co ale?
to byli Żydzi ,nigdy nie byłem antysemitą to był mój obowiązek wobec Rzeszy

wracając do tematu to Wild Bill z kompani braci wymiata:yes

Haratacz:

--- Quote from: Dziki_Kozioł ---Co do najskuteczniejszych to mam paru "asów" Rudolf Hoess około 1 mln na sumieniu, w porywach decydował o życiu i śmieci 100 tyś ludzi za drutami i kilku tysiąciach w "strefie interesów", Karl Chmielwsky inicjator "zimnych kąpieli" ze 2000 tys. z jego polecenia, w "solówach" z kilkadziesiąt ofiar, jego szef Franz Ziereis też zaliczany jest do "hurtowników". Globocnika nie liczę. Mogę tak napisać dłuuuugą listę skutecznych zabójców.
--- End quote ---

--- Quote from: Radzisław ---Wujek Stalin i jego długie ręce czyli nkwd..
--- End quote ---

Nie maiłem na myśli ludobójców:no, tylko wybitnych żołnierzy......

Dziki_Koziol:
Tia, tylko, że wojna to nie tylko fajne mundury, ślicznie pomalowane czołgi i "rycerze", którzy mają na koncie trzycyfrową liczbę wrogów. Ludobójcy też nosili mundurki i "walczyli" za swój kraj najlepiej jak potrafili.

Apos:
Porucznik Kliment Voroshilov. W pół godziny jego KV-1 oraz mała grupa czołgów którą dowodził rozwaliła 43 niemieckie czołgi. Po bitwie na pancerzu jego czołgu doliczono się 135 trafień z czego żadne nie przeszło przez pancerz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version