Różności > Hyde Park

BF:BC2

<< < (3/13) > >>

BartBear_[PL]:
To jeszcze Kolega R. poda swoje namiary w tej grze, bo Kolegę K. posiadam tam w znajomych od zarania dziejów ;)

EDIT:

Właśnie odpaliłem i ku mojemu zaskoczeniu (nie tak jak w MN/DH) SĄ serwery! ;D ;D ;D
Więc jak nas będzie grupka, to i inni z pewnością taki wybrany serwer zaludnią :)

Pobor:
Nasuwa się pytanie, kiedy gramy? ;)

ShariK PL:
BF: BC2 dobra giera, lepsza od trójki. Szkoda że nie mam teraz na twardzielu, to bym też pograł.

BartBear_[PL]:
UWAGA! UWAGA!

Możliwy problem techniczny związany z PunkBusterem - objawy - nie wpuszcza gracza na żaden serwer!
I teraz zaskakujące rozwiązanie, jak większość się domyśla należy "zupdejtować" pb dla BFBC2...Otóż NIE!
Gra działa (łączenie z serwerami) tylko z tą wersją ściąganą podczas instalacji (wersja Steam w każdym razie), czyli (jeżeli oczywiście napotkacie w/w błąd) należy wywalić foldery "pb" z 2-ch miejsc:
1. folder BFBC2 w Dokumentach
2. folder BFBC2 w drzewie Steam

I wykonać już klasyczną "verify of the game cache" na Steamie, który dociągnie te działające przedpotopowe pliki pb

Poznane z autopsji  ;)

BartBear_[PL]:
No i po rozwiązaniu problemów czas na szybki start i odrdzewienie (jest takie słowo!  :P) swojego w tej grze avatarka.... a także "poznanie" nowego Gracza (jeżeli chodzi o ten tytuł  ;) )

P.S.

Widać że starsi gracze grają, bo klan Inwalidów kwitnie  :P ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version