Różności > Hyde Park
BF:BC2
Ryszka:
Obejrzałem filmik. Czeka mnie apdejt do wersji grywalnej. Następnym razem jak będę prowadził czołg, to więcej ustrzelisz ;) Umówimy się na granie, bo ten koleś co prowadził to lipa jakaś. No chyba że to PiterTomiki to szacun ;). Jak na pierwszy raz super. Czyli 3+. Piter zajdź kiedyś do kolegów na mumbla. Nie taki diabeł straszny....No chyba że As. Frajda chyba jest taka sama jak kiedyś Barcie? Pełne serwery, czyli.....3 słownie trójka ma konkurenta. "Krok w tył to czasami krok w przód" cytat z mojej nowej książki.
Rozumny(PL):
Może i nie mam w pełni sprawnego małego palca prawej dłoni, ale żeby od razu mnie inwalidą nazywać? :o
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Rozumny(PL) on 07 April 2013, 00:53:24 ---Może i nie mam w pełni sprawnego małego palca prawej dłoni, ale żeby od razu mnie inwalidą nazywać? :o
--- End quote ---
No to system tak zdecydował :P
Musisz oczyścić pole "clantagu", albo w odpowiednim ini w dokumentach/bfbc2, albo coś do niego wpisując i potem to kasując (albo i nie) ;)
--- Quote from: Ryksza on 06 April 2013, 23:47:22 ---Obejrzałem filmik. Czeka mnie apdejt do wersji grywalnej. Następnym razem jak będę prowadził czołg, to więcej ustrzelisz ;) Umówimy się na granie, bo ten koleś co prowadził to lipa jakaś. No chyba że to PiterTomiki to szacun ;).
--- End quote ---
No to przyjrzyj sie dokładnie na 1080p KTO tam kierował ;) he he
--- Quote from: Ryksza on 06 April 2013, 23:47:22 ---Piter zajdź kiedyś do kolegów na mumbla. Nie taki diabeł straszny....No chyba że As. Frajda chyba jest taka sama jak kiedyś Barcie? Pełne serwery, czyli.....3 słownie trójka ma konkurenta.
--- End quote ---
Piter ssiedzi na Mumblu i juz poznał jednego Kolegę grając wspólnie pierwszy raz w KillingFloora, diabła się nie boi bo są z jednego hajmatu 8) Co do frajdy, to zapewne będzie taka sama, ale dzisiaj (wczoraj) to chodziło mi jedynie o rozruch po błędach, także mocno się nie przykładałem do rozgrywki :D
Ryszka:
Ot człowiek sobie krytykę na wiatr rzuci, a tu w Rozuma trafiło. Mam talent widzę. A czołg prowadzony na 4 po powtórce. Zresztą dzisiaj jak jestem trzeźwy, to wiara we własne umiejętności spadła ;) I już taki skory do krytyki nie jestem. Około 20:00 stwierdzę że na piątkę było ;)
Koller:
twierdziłem i dalej twierdzę, że ta gra jest lepsza niż trójka...jeszcze parę miesięcy temu było serwerów trochę , gorzej z Vietnamem, ale dobry ruch Panowie:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version