Różności > Hyde Park
BF:BC2
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Koller on 07 April 2013, 10:57:44 ---twierdziłem i dalej twierdzę, że ta gra jest lepsza niż trójka...jeszcze parę miesięcy temu było serwerów trochę , gorzej z Vietnamem, ale dobry ruch Panowie:)
--- End quote ---
No wczoraj sprawdzałem i serwerów do "podstawki" było powyżej 600, nawet gdyby te dla nas dostępne mieściły się w 1/3 tej liczby to zabawy mamy jeszcze na jakiś czas, tyle żeby byli gracze ;)
Gorzej jest z V, ale i tak serwery nie mieszczą sie na jednej stronie wyświetlania, więc też jest OK :D
BartBear_[PL]:
No i taki szybki szpil w "podstawkę", dołączył Rozumny, wciąż inwalida ;D ;D
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Ryszka on 06 April 2013, 23:47:22 --- Umówimy się na granie, bo ten koleś co prowadził to lipa jakaś. No chyba że to PiterTomiki to szacun ;). Jak na pierwszy raz super. Czyli 3+. Piter zajdź kiedyś do kolegów na mumbla.
--- End quote ---
He he - pozwoliłem sobie zacytować ten tekst jeszcze raz, gdyż Piter zaskoczony tutaj przyjęciem wysmarował mi takiego oto emaila; pisownia oryginalna (oczywiście spytałem czy mogę upublicznić, chociaż nic tu za bardzo osobistego nie ma, ale zawsze należy zapytać albo nie ujawniać rozmów prywatnych - w tym przypadku maila):
--- Quote ---qrevnie mi milo że mnie po tych Twoich (i naszych) filminkach taak pozytywnie odbieraja;
troche sie martwiłem że lamerowaty zjeb jestem ale widzę że nadzieja jest na fajne szpile z fajnymi ludziami;
zainstaluja se BF2 w pierwszej kolejności i podziałamy conieco;
jeszcze raz dzienxy za pamięć, wyrozumialość i mentoring :)))))
--- End quote ---
A wczoraj znowu rozgrywka z Rozumnym (tym razem już nie-inwalidą :P
ShariK PL:
Rozumny w BC2 gra, nie wierzę ;D. Czas wzbogacić się o nowe nieśmiertelniki :).
BartBear_[PL]:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version