Różności > Hyde Park
BF:BC2
Pasterz:
Gierka jest naprawdę fajna i daje dużo frajdy , dużo czasu spędziłem nad demkiem i chętnie bym się zaopatrzył w pełna wersję, gdyby nie lekki brak czasu:D
Edit. A jednak pokusa okazała się silniejsza niż zdrowy rozsądek:D
BartBear_[PL]:
No nareszcie wrzuciłem ten filmik w HD, dla chętnych =>click
Wawer:
Na temat technicznych problemów BC2 nie zamierzam się rozwodzić. Widać dożyliśmy takich czasów, że producenci gier mając do dyspozycji duże fundusze i armię pracowników nie potrafią rozwiązac kwestii, które kiedyś nie sprawiały innym problemów ( vide przeglądarka serwerów, system friendsów, kod sieciowy itp)
Mimo oczywistych wad gra jest jednak niezwykle wciągająca i ma duży potencjał do gry klanowej.
...
Gra się naprawdę fajnie. Wprawdzie zdarzają się nieogarnięci wookie, kampiący na respie, gdy ich drużyna jest trzy pozycje dalej ale jak się gra ekipą to właściwie nie przeszkadza.
Pojazdy, helikoptery, bronie i klasy są naprawdę różnorodne, trudno się zdecydować czym grać. No i te zniszczenia, których brakować mi będzie na pewno w nowej odsłonie R.O.
Niektórzy mogliby narzekać na brak leżenia w grze. Wg mnie to bardzo dobre rozwiązanie - nie ma żadnych delfinków, gra jest bardziej dynamiczna a do tego wookie nie mają dzięki temu łatwego życia.
Oczywiście gra to kompletne arcade - odrzut w broniach jest symboliczny, granie snajpą jest bardzo łatwe, quady zapierdalają z prędkością światła ale... gra się zajebiście. Szkoda tylko, że na tablicy wyników jest liczba killi i śmierci - walka o KDR jest czasem aż nadto widoczna.
W każdym razie gram od premiery non stop i nie zapowiada się na razie, żebym przystopował.
BartBear_[PL]:
Mały necro :)
Ale JAK JA MOGŁEM PRZESTAĆ GRAĆ w ten tytuł (+Vietnam rzecz jasna). Teraz z racji promocji odświeżyłem sobie swoje playlisty i chyba znowu mi się zachciało (a dodatkowo na Mumblu Kolega R. i Kolega K. mówili że grali i mają chęci na więcej), tak więc ja chyba też coś jeszcze ponakręcam do tych wydawałoby się martwych playlist. BF4 w drodze a ja zrobię kroczek w tył i trochę czasu poświęcę BFBC2(+V) bo wydaje mi się że bardziej zbliżony jest do MoH:W. Kumpla z tego ostatniego tytułu też wciągnę w to "retro" ;D ;)
Dla chętnych / nieznających tytułu moje stare filmiki:
"podstawka" - &feature=view_all
i Vietnam - &feature=view_all
Ryszka:
Kolega R już instaluje po formacie. Dla odprężenia fajnie jest postrzelać w stylu Rambo. Coś w tej grze jest, że chce sie wracać. System zniszczeń bomba. Po ostrej wymianie zdań, pustynia zostaje i tak ma być. Do zobaczenia na froncie.
Edit: I chodzi bez origina, jak za dawnych czasów. Pudełko , kod, gra. Bez zbędnych "udoskonaleń".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version