wyglad kolorystycznie ok, ale:
-moim skromnym zdaniem ramki maja troszke za grube marginesy, jestem maniakiem stronana cala szerokosc
- linki, kolor niebieski (granatowy) na szarym tle jest moim zdaniem TRAGICZNY - wzelkie linki mecza oczy, lepiej jasnoczerwony albo złoty
- pod logiem jest takie menu, nie wiem czemu zajmuje AŻ 3 wiersze, jakby mogł spokojnie wyjśc na 1 w dodatku jako male obrazki z napisami
- ankieta, moim zdaniem bialo zolte progress bary nie pasuja kolorystycznie do reszty layoutu
- mapowisko, sory ale kroj czcionki i kolory tych danych sumarycznych wogol jest od czapy, jakbysci hotlinkowali z jakiejs taniej strony, poprawcie to. rozumiem ze brabranie sie w generacji grafii nie nalezy do przyjemnosci (bo wiem jak to sie robi) ale przynajmniej kolory zrobcie mniej kontrastowe / nasycone.
-FAQ, świeci pustkami
- mimo że ustawiłem zapamiętaj mnie na 60 dni to musze się logowac po 15 min nieaktywnosci.
pozbierac topiki w bardziej sensowne posty i wstawic dane do pierwszego postu (chodzi o te czesto zadawane pytania). Wlazlem i 50% topikow zatytulowanych 'Problem...'
dzieciom neostrady STANOWCZE NIE,