Różności > Hyde Park

World Of Tanks

<< < (3/23) > >>

Stilus_PL:

--- Quote ---Obecnie trwają beta testy gry wersji rosyjskiej, ale jest dostępny angielski klient ;). Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt przez forum lub najlepiej steama.

--- End quote ---

Witam
Ja chętnie bym sobie po testował. Gdzie to można pobrać?
Dzięki.

Radzisław:
Jak na razie .Lepszego realizmu, jeśli chodzi o starcia czołgów(piechoty), od dokładnych informacji o pojezdzie,  po kąty nachylenia pancerzy ,to tylko seria CM  posiada(ubolewam, że nie odświeża się projektu z nowym silnikiem graficznym)!!!Jednak gra nie dla wszystkich!! Polecam tylko Online!!!
 &feature=related

Apos:
@Stilus, na razie jest zamknięta beta, ale odezwij się na steamie ;)

arceusz:
...........no to może ja zabiorę głos :p.

Co do ocen krytycznych Kazia to ja już się przyzwyczaiłem - cześć piękna :) . Aczkolwiek zgadzam się z Nim , że bardziej arcade niż realizm . Ale najważniejsze jest to , że w ogóle na ten pomysł wpadli !   Może inni podłapią i zrobią coś w ten deseń i zadowolą innych (czytaj Kazia).  W każdym bądź razie ustawiam się w kolejce za Stilusem , no chyba , że ustąpi starszemu .:D

Apos:
ok zrobie małego bump'a.

Cóż gry są tworzone dla zabawy i WoT jest grą. Nie jest to symulator, o którym pisze kazik. Nie trzeba przed każdą akcją godzinę tracić na sprawdzenie oleju i rozgrzanie silnika. Ja też mógłbym zapytać Kazia co robi minimapa i HUd w tej jego superrealistycznej grze, ale wiem że to nie ma sensu. O gustach się nie dyskutuje i o tym co komu ma się podobać.

W tej grze występuje realizm o którym takie gry jak np. Bad Company 2 czy nawet RO mogą pozazdrościć. Z jednej strony mamy pseudobalistykę pocisku, pancerz, penetrację zależną od kalibru oraz zamontowanej lufy, pełne charakterystyki czołgów i ich wierne oddanie. Możemy czołgiem przejechać przez środek drewnianego domku... (tego brakowało w RO!). Z drugiej strony bitwy w których przyjdzie nam uczestniczyć są pełne akcji. Nie musimy jeździć godzinami po mapie i szukać wroga.

Co do detali...jest ich pełno. Drobny przykład na który natrafiłem: Niszczyciel czołgów Hetzer miał ograniczone pole ostrzału z lewej strony przez ciasnotę w środku. W WoTie jest to samo. Czołgi są odwzorowane z najmniejszymi detalami.

Anyway:

Wczoraj wystartowały zapisy do zamkniętej europejskiej bety World Of tanks.
Aplikacje można składać na http://game.worldoftanks.com/registration/cbt/

Polecam sprawdzić grę na własnej skórze. Uważam, że gra jest w stanie zadowolić nawet wymagających strategów pancernej wojaczki.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version