Różności > Hyde Park

World Of Tanks

<< < (6/23) > >>

Pobor:
Widzę,włączyłem betę coś się zaczęło lądować i pokazało mi pasek z napisami e-mail i passoword.
W związku z tym że nie miałem konta dałem registration,wszystko wpisałem i miało mi po chwili wysłać coś na maila.
Czekam,czekam i nic nie przychodzi,Apos tez tak masz?

Pozdrawiam Pobor

Apos:
Konto należało utworzyć wcześniej na stronie game.worldoftanks.com.

Łap klucz ze strony http://www.freemmogamer.com/2010/07/world-of-tanks-beta-key-giveaway.html i rejestruj się (nie dawaj apply to beta, tylko register) wykorzystując zdobyty klucz. Aha, maila z potwierdzeniem rejestracji nie przychodzą na o2.pl, może z tym masz problem.

Ja miałem klucz oraz dostęp do bety znacznie wcześniej, jako beta tester rosyjskiej wersji.

Biały Orzeł:
No i syf.Na o2 nie dochodzi klucz, zmienić adresu na inny nie można bo przypisał skrzynkę do nicka, dostać nowego registry key'a nie można bo pamięta dziad, że już jeden dał. :(( Jeśli ktoś nie ma zamiaru grać a chce jemu/jej się poświęcić pół minuty będę wdzięczny za reg keya :love Wystarczy ten ze strony którą podał Apos, stworzę nowego usera i gitara 8)

Pobor:
Wysłałem ci na PW Biały Orle.(sam nie wiem czemu mogę wziąć nieograniczona ilość kluczy z tej strony :) )

A tak po za tym,nie dochodzi tez na onet.pl.
Ale mam inny problem, a mianowicie pobrałem betę,wszystko się ładnie pobrało i wczytało i dochodziłem do paska logowania.
Teraz jak włączam grę pokazuje się na dolnym pasku "client update:patches receiving" i nie pokazuje się pasek play.
WtF?!
Pomocy!

Apos:
@biały gdybys nie miał nadal keya odezwij się na steamie, powinienes mnie znaleźć

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version