Różności > Hyde Park

World Of Tanks

<< < (7/23) > >>

Pobor:
Już  mu wysłałem :)
Wreszcie udało mi się zagrać,mam już na koncie jedna porażkę i jedno zwycięstwo.
Lekki traktor rządzi!
Zbieram teraz na t-26,aaa i wie ktoś może jak można dostać złoto?

Biały Orzeł:
Thx za pomoc.Mam nadzieję, że wsio oki już pójdzie.Panowie, jak będziecie w Stetinie zapraszam na browar :love

EDIT- Ta gra mnie nie lubi :con teraz dla odmiany nie mogę w ogóle połączyć się z uptade serwerem:(

Apos:
Złoto będzie codziennie, bez paniki :)

update server? Cierplowości, mnie za 2gim razem połączyło.

Pobor:
U mnie było to samo,poczekaj 5 minut i sam się włączy.:yes

A co do maila,to musiałem założyć na gmialu,bo gdzie indziej nie dochodzilo.

Biały Orzeł:
Yap! Udało się :D Tak mnie mile zaskoczyło, że tłukłem do trzeciej :love Fajny system rozwojówek, miodność w grze, niskie wymagania, szybkie bitwy.Widzę w tym ogromny potencjał.Prawdziwa zabawa podejrzewam zaczyna się jak wszyscy mają max porozwijane czołgi i postaci. Wszyscy którzy tu namiętnie lubią łupać 4fun powinni zassać WoT.GORĄCO POLECAM.Jakby ktoś smarował maila do twórców to z przyjemnością zapodał bym swoje sugestie(nie znam tak dobrze anglika by składać pełne stylistyczne zdania :blush ).

@Apos , @pobor - Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

P.S. A jakie nicki macie w WoT ?

EDIT - A tak w ogóle to dla mnie wygląda to jak maksymalne, multiplayerowe rozwinięcie idei starej gry Sherman M4 na silniku bardzo zbliżonym wyglądem i fizyką do geparda z Codename:Panzers. Filmiki absolutnie nie oddają frajdy jaką daje ta gra.Dla mnie bomba :yes:love:yes

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version