Różności > Hyde Park
World Of Tanks
lord_pl:
O darmowa to na pewno pogram :) Trochę źle podchodzicie do oceny tej gry. Jest to gra typowo arcadowa wiedz jakoś nie celne jest czepiani się , że nie jest realistyczna. Podejrzewam , że taka właśnie miała być. Gra darmowa przez swój arcadowy klimat przyciągnie na pewno sporo graczy i chyba takie było założenie twórców.
Haratacz:
lord_pl może i tak, ale ja jestem uczulony na realizm....więc stąd ta moja ocena.
Pozdrawiam.
Apos:
Haratacz a czy ja napisałem że te zmiany są nierealistyczne? Nie ma sytuacji takich jak myślisz, że T34 jeździ z działem Tigera. Upgrade tu polega na hmm jakby to opisać. Kupujemy niszczyciel czołgów Su-76, który na początku posiada zamontowane działo 57mm. W drodze rozwoju nasze SU możemy zaopatrzyć w działo 76mm. Więc żadnej tragedii nie ma, żaden maniak historyczny nie powinien popełniać samobójstwa z tego powodu.
Tak jak pisałem wcześniej - też podchodziłem do tego jak do arcadowego **** ZANIM nie zagrałem. MW2 wygląda miodnie na filmikach, a w realu okazuje się... ekhem ami wiecie.
MajesticO:
Można malować czołgi? Bo są tylko szare i zielonawe :C
kazmirzk:
Battle Tanks T34 vs Tiger był tak zbugowany, że praktycznie nie dało sie grać. Gdyby tworcy posiedzieli nad tym pare miesiecy dłużej mógłby być hit na miarę sturmovika. A tak wyszedł gniot o pięknej oprawie graficznej, w którym walczy się z błędami w grze, a nie z przecwnikiem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version