Różności > Hyde Park

World Of Tanks

<< < (11/23) > >>

Biały Orzeł:
Wszystkie bugi jakie widziałem są już opisane :satisfied Wypowiedziałem tylko zdanie o wrażeniach z gry.Źle musiałeś coś zrozumieć bo nie jest moim celem grindowanie :wink

Edit - Generalnie to jestem mile zaskoczony jakością bety.Bardzo dopracowany produkt.Małe błędy jeszcze się zdarzają ale widać, że ekipa ostro pracuję nad bugami.

Apos:
Tak, ale pisząc "Chciałbym by był podział na siły Soviet vs Germany w osobnych teamach, żeby uwolnili narzędzie do tworzenia map" nic nie stoi na przeszkodzie napisać o tym w dziale sugestii ;).

Biały Orzeł:
Piszę tu mając nadzieję, że może ktoś (np. Ty Aposie) przekażesz to dalej.Mam cholerny problem z j.angielskim.Czytać i słuchać mogę normalnie ale jak mam mówić czy pisać to nie wierzę w swoje umiejętności na tyle by to robić.Niby wiem co i jak napisać ale boję się, że odbiorca nie zrozumie.Wychodzą braki w edukacji :blush Dziwne to bo grało się np. w RPG'i korzystając z podręczników po angielsku.Cztery lata anglika w podstawówce wystarczyły do tego :) Chociaż pierwszy kontakt z językiem zaczął się wraz z grami na spectrumience :love

Apos:
Moim zdaniem warto zaczekać jeszcze trochę na patch 0.5, o którym już było głośno od dłuższego czasu na ruskim forum. Dlaczego warto czekać? Choćby dlatego, że jego głównym celem jest drastyczna zmiana w gameplay'u - czyli tym czego najbardziej brakuje w WoT.

Biały Orzeł:
A co dokładnie masz na myśli z tym gameplayem?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version