Różności > Hyde Park
World Of Tanks
Apos:
--- Quote ---Biały Orzeł :
A co dokładnie masz na myśli z tym gameplayem?
--- End quote ---
Już od dłuższego czasu jest mowa o nowych trybach rozgrywki w WoT oraz sensownym podziale na tiery. Nie znam szczegółów póki co.
lord_pl:
Wiem z własnego doświadczenia , że założenie konta jak i sama instalacja gry do łatwych nie należy wiedz jakby ktoś miał z tym problem mogę odstąpić swoje konto :D :D Gra nie przypadła mi do gustu , a konto się na pewno komuś przyda. Pisać na forum , PM lub na Steam : {BIA}Wolk
Biały Orzeł:
W finalnej wersji ma być o niebo ciekawiej.Pograj jeszcze, bo gra ma potencjał.Na razie to jest tak z 25% tego co będzie.Patrząc na różne informację (kampanie,klany,wielka liczba czołgów różnych narodowości itd.) mam wielkie nadzieje co do WoT.Jeśli będzie można w końcu zagrać w teamie sensownych ludzi z TS'em to miodzio będzie :D
Apos:
Yep, Wot jest grą głównie teamową. Bez ekipy traci się wiele i gra nie sprawia takiej przyjemności. To w sumie norma dla gier MMO. Polecam grę z przyjaciółmi! :)
Również nie należy gry oceniać po rozegraniu 5 czy 10 bitew, ponieważ zabawa zaczyna się dopiero od Tier 5 :)
lord_pl:
Konto jest już jest w łapskach Igrasia :) Nie mój klimat panowie ...:no:no
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version