Różności > Hyde Park
World Of Tanks
Oberschlesien Soldat:
Właśnie zacząłem grać i mówiąc szczerze nie podoba mi się...Chyba że początki są trudne:((.
Z początku chwyciły mnie takie lagi że szok,potem strzelając tą swoją śmieszna "armatką" w tył Panzer II bodajże zabrałem mu prawie 50% HP po czym dostałem z tyłu co skończyło mój krótki żywot ruskiego czołgisty.
Nie mam pojęcia kiedy dostanę choć 1 golda bo na razie uzbierałem 2k ale kredytów.
A który czołg początkowy lepszy? Ten od szkopów czy od ruskich?
Apos:
Golda otrzymasz o 2 w nocy. Tego najlepiej zaoszczędzić i wydać na konto premium.
Który lepszy? Cóż... te pierwsze czołgi nie są warte zachodu i tak. Pare bitew i już się przesiądziesz na następny czołg. Najlepiej grać obydwoma czołgami, na przemian. Gdy pierwszy rozwalą, wychodzisz z bitwy i bierzesz od razu drugi. Nie ma sensu czekać na koniec bitwy.
Oberschlesien Soldat:
Dzięki za wskazówki,ale trzeba przyznać że pierwsze czołgi są wręcz śmiesznie słabe i to zarówno pod względem uzbrojenia jak i opancerzenia.
Biały Orzeł:
Rozwiń radio i wal na zwiady.Dostaje się xp i kredyty za : odkrywanie wrogów,zadane obrażenia,procenty przejęcia flagi,zniszczone pojazdy, przeżycie.Początki są żmudne ale szybko idzie aż do np. Pz III i tu zaczyna się drugi ból dupy :) Graj z głową i nie patrz, że reszta bezmyślnie wali do przodu na oślep.Jak idą w prawo to wal w lewo.Odkryjesz wrogów i wroty.Jak artyleria będzie kumata to może przeżyjesz :D Zaplanuj też co chcesz robić.Grać artylerią, tank destroyerami czy czołgami.Każdym się gra inaczej.A i w tych kategoriach są podkategorie (light,medium,heavy) którymi powinno się grać ciut inaczej.
Yab_PL:
niby na podstawowym ruskim mozna zamontowac dzialo 45mm ale i tak zaloge bedziesz miec do dupy wiec i tak tego nie wykorzystaja. W sumie i u niemcow i u ruskich w podstawowych czolgach oplaca sie montowac automatyczne dzialka (niemieckie wprawdzie lepsze od ruskich). Latwo odblokowac wszystkie moduly wiec oplaca sie montowac najlepsze ulepszenia do tych malutkich czolgow. W zasadzie jezdzij nimi puki nie odblokujesz wszystkiego w ich drzewku technologicznym. Aha, one nawet do zwiadu sie nie nadaja - mala predkosc, kiepskie przyspieszenie i radia do dupy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version