Różności > Hyde Park

World Of Tanks

<< < (15/23) > >>

Apos:

--- Quote ---Oberschlesien Soldat :
Wow a ja jeszcze przy BT-2 stoję.:O_oAle to przez to że o wiele później grać zacząłem.:con
A gdzie można czołgi malować?

--- End quote ---

Używam do tego photoshopa z odpowiednim pluginem do importowania grafiki z aplikacji DirectX. Na forum oficjalnym World Of Tanks jest szczegółowy tutorial co trzeba zrobić.

Haratacz:
Śmiać mi się z tego chce, ale widzę że macie świetną zabawę, ten ma to, ten tamto, nie wiem czy gra przypadłaby mi do gustu, ale te wasze rozmowy są bardzo ciekawe. Salon tunningowy dla czołgu:D, tego nawet w GTA: San Andreas nie było:p

Apos:
Salon tuningowy to troche złe określenie. Nie od razu dany model czołgu został wypuszczono w bój. Tutaj masz do dyspozycji inne wersje poszczególnych czołgów, które nie weszły do produkcji seryjnej z względu na decyzje dowództwa. Np. można pograć T-34 z działem 57mm - tak zwanym T-34 niszczyciel czołgów :) Nie ma tutaj niczego co by przeczyło zgodności historycznej.

Gra polega na odkrywaniu kolejnych czołgów, niczym czytanie książki od historii. Dlatego też taka różnorodność w posiadanych czołgach.

Pobor:
Apos mam prośbę mógłbyś dać link do tego tutoriala,bo nie mogę znaleźć.
Proszę :)

Apos:
łap http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2460-guide-tank-skins/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version