Author Topic: World Of Tanks  (Read 34793 times)

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #90 on: 03 August 2010, 00:41:09 »
Jeżeli giera Was pochłonie polecam zebrać ekipę i jakiś klan założyć. Od czasów ruskiej bety uczestniczę w zorganizowanych bataliach i muszę przyznać że dostarczaja one kupę radochy oraz wrażeń. Podejrzewam, że dla bety EU również zostanie przygotowany turniej klanowy, w którym będzie można wygrać nagrody rzeczowe.

Deadzior

• Guest
World Of Tanks
« Reply #91 on: 03 August 2010, 11:30:46 »
Pobor:Mam Stuga III ,Bizona,

Miałem wcześniej inne niszczyciele czołgów ale posprzedawałem a stuga mam od dziś

A instrukcje napisałem jakby ktoś był nowy i nie wiedział co i jak zrobić żeby zagrać.

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
World Of Tanks
« Reply #92 on: 03 August 2010, 16:41:30 »
Apos jesteś w jakimś klanie?
Jeżeli nie to proponuje takowy stworzyć. :yes
Założyć kanał na tSie i grać.

A co do mojego sprzetu:

PZ IV
Wespe
T26

Deadzior

• Guest
World Of Tanks
« Reply #93 on: 03 August 2010, 16:53:27 »
Jeśli chodzi o klan to nie

Dobry pomysł ze stworzeniem

Pz 4 jest dobry
Artylerie to ty masz żeby ludzi wkurzać co:D
T26 jest dobry ale wole niemieckie czołgi

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #94 on: 03 August 2010, 17:02:53 »
pobor :
Apos jesteś w jakimś klanie?

Tak, razem z Yabem udzielamy się w międzynarodowym klanie Vikings. Są to moi starzy dobrzy znajomi, z którymi klanową historię dzielę już od dwóch lat. Póki co na naszym koncie mamy 3 rozegrane oraz wygrane mecze od początku bety EU. Oczywiście nie mamy zamiaru tego stanu zmieniać i grać coraz więcej :)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
World Of Tanks
« Reply #95 on: 03 August 2010, 17:10:27 »
haha widzę wszystkie czołgi mają automatyczny stabilizator luf y i tak walą podczas jazdy. ale gierka wygląda fajnie, chwilę by sie mozna pobawić
w RO gram jako raq

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #96 on: 03 August 2010, 17:18:04 »
Odi^PrOfAnUm :
haha widzę wszystkie czołgi mają automatyczny stabilizator luf y i tak walą podczas jazdy. ale gierka wygląda fajnie, chwilę by sie mozna pobawić

Tak, ale podczas jazdy i tak nic nie trafisz z względu na brak celności/rozrzut. Więc działa to tak samo jak brak stabilizatora. Możesz liczyć na ślepy traf, chyba że toczysz walkę face to face.

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
World Of Tanks
« Reply #97 on: 03 August 2010, 20:16:36 »
A co do klanu to proponuje,a byśmy stworzyli jakiś wewnątrz komitywy ro.pl i spotykali się czasami na serwerze ts 3 ro.pl.
Admin utworzył by może jakiś kanał dla nas :yes:)

woszusz

• Guest
World Of Tanks
« Reply #98 on: 03 August 2010, 20:18:55 »
Dobry pomysł. :)

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #99 on: 05 August 2010, 18:26:29 »
Od kolejnego patcha 0.5.X dostaniemy nową możliwość, tworzenia dywizji - 2 albo 3 osobowych grup przyjaciół z którymi będzie można razem dołączać się do gry automatycznie. Znacznie to uprości obecny system gdzie trzeba odliczać...

Oberschlesien Soldat

• Guest
World Of Tanks
« Reply #100 on: 05 August 2010, 19:31:57 »
Apos :
Od kolejnego patcha 0.5.X dostaniemy nową możliwość, tworzenia dywizji - 2 albo 3 osobowych grup przyjaciół z którymi będzie można razem dołączać się do gry automatycznie. Znacznie to uprości obecny system gdzie trzeba odliczać...

To by było bardzo przydatne...:yes

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #101 on: 06 August 2010, 20:33:48 »
Tak, ale jestem w połowie z tego zadowolony. Szkoda, że limit graczy w dywizji jest taki niski. Nawet w 3ech nie jesteśmy w stanie dużo zrobić na polu walki, a do wspólnej gry teamowej jest 10 osób chętnych.

anyway, pochwale się nową zabawką

(malowanie camo zrobione na szybko :P)

Oberschlesien Soldat

• Guest
World Of Tanks
« Reply #102 on: 09 August 2010, 18:10:40 »
Niezła zabaweczka Apos.:yes
A jak myślicie które niszczyciele czołgów są lepsze?Te od ruskich czy te od niemców?

Apos

• Guest
World Of Tanks
« Reply #103 on: 10 August 2010, 00:44:00 »
Dla początkujących (bez obrazy ofc): niemieckie.

Ruskie TDs potrafią być strasznie flustrujące oraz ich koszt utrzymania jest znacznie większy.

Oberschlesien Soldat

• Guest
World Of Tanks
« Reply #104 on: 10 August 2010, 11:38:44 »
Hmm, więc jednak dobrze że wybrałem niemieckie.:yes
A co do początkującego to aż taki ciasny nie jestem bo parę bitw już przeszedłem,:yes ale weteranem jeszcze nie jestem.:no