Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212822 times)

ciocia|Ola

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #105 on: 04 July 2007, 18:01:13 »
W moim odczuciu każdy gracz klanowy powinien być czysty jak łza. Być wzorem dla innych graczy - w czynach - w mowie i piśmie. A co my tutaj mamy?

YankeSmgn

• Guest
« Reply #106 on: 04 July 2007, 18:21:03 »
Ten caly klan 2nd.AD ma takie zboczenie i juz nieraz widzialem podobne sytuacje w ich wykonaniu... zenua

Guz

• Guest
« Reply #107 on: 04 July 2007, 18:24:23 »
Przypomina mi to mecz z PC enclave vs CoH ;p

Desperat

• Guest
« Reply #108 on: 04 July 2007, 19:03:58 »
Ciociu 3eba bylo zrobic porządek ... session ban i juz ...  

Heniu

• Guest
« Reply #109 on: 04 July 2007, 20:52:23 »
Oo widze logi z basovki z dzisiaj :D

Wg. klanu 2nd.AD zostalem oficjalnie uznany za czitera bo potrafie celowac ze snajpy w staniu- w oni nie potrafia, bidunie :blush

A w koncu jak ktos potrafi cos czego sie samemu nie potrafi to na milion procent jest cziter conie ?

Michał

• Guest
« Reply #110 on: 04 July 2007, 20:58:19 »
yyy strzelanie ze snajpy na stojąco to czit??? a moge na stojąco strzelać z innej broni czy też nie? :D

trawiator

• Guest
« Reply #111 on: 05 July 2007, 00:17:58 »
Heniu :
Oo widze logi z basovki z dzisiaj :D

Wg. klanu 2nd.AD zostalem oficjalnie uznany za czitera bo potrafie celowac ze snajpy w staniu- w oni nie potrafia, bidunie :blush

A w koncu jak ktos potrafi cos czego sie samemu nie potrafi to na milion procent jest cziter conie ?

Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter! Cziter!

Nie jesteś sam, ja mam WallHacka*: http://www.red.orchestra.pl/plug.php?e=gallery&v=714
[spoiler]Mój GForce6800GS gryzie się z chipsetem na płycie głównej i czasami z dalszych odległości widze co się dzieje za ścianami budynków :D[/spoiler]

Wawer

• Guest
« Reply #112 on: 05 July 2007, 00:30:01 »
YankeSmgn :
Ten caly klan 2nd.AD ma takie zboczenie i juz nieraz widzialem podobne sytuacje w ich wykonaniu... zenua

W mojej obecności też im się zdarzało. Chłopaki nie mają teesa czy co?

Bathin

• Guest
« Reply #113 on: 05 July 2007, 06:27:03 »
YankeSmgn :Ten caly klan 2nd.AD ma takie zboczenie i juz nieraz widzialem podobne sytuacje w ich wykonaniu... zenua

Na temat piętnowania przeklinania była już mowa, chcecie wznowić dyskusję ?
Nie przypominam sobie żeby ktoś wczoraj w czasie gry płakał że ktoś przeklina.
A co do Henia to pozostawię to bez komentarza.

AdikPL

• Guest
« Reply #114 on: 05 July 2007, 08:13:24 »
Gratki heniu za zabicie mnie z podskoku z odległosci  trudnej dla zwykłego snajpera z podpurki, zwłaszcza ze ja za płotem lezałem i trafiłes mnie miedzy  szczeblami prosto w twarz, nawet  MG nie mógł mnie tam siegnac .  Podskok i stzrał w trakcie i trafienie, moze mnie nauczysz tak  ?

ciocia|Ola

• Guest
« Reply #115 on: 05 July 2007, 08:49:06 »
Bathin - jak widać na obrazku jednemu z graczy nie za bardzo podoba się klnięcie wykonywane przez osobników klanowych albo ma więcej rozumu w głowie i pielęgnuje tradycje dawnego AC gdzie pielęgnowano zasadę godnego reprezentowania klanu na publikach - mowa o *PW*Michal
Swoja droga Bathin aktualnie chyba jesteś rekrutem tego klanu [2nd.AD-r]Bathin, jak macie ochotę za przecinek używania kurwienia to nie róbcie tego na publiku - dla mnie proste jak mycie naczyń w zmywarce.

AdikPL

• Guest
« Reply #116 on: 05 July 2007, 09:26:32 »
oj ciociu  chłopaki sie  zdenerwowali na Henia i pusciły im nerwy , Wszyscy jestesmy tylko ludzmi , zgodze sie z toba ze przerywnik w postaci k.......  nie jest moze najlepszy. Dlatego tez Apeluje do swojego nowego klanu o nie klniecie na publiku.

asn

• Guest
« Reply #117 on: 05 July 2007, 10:44:36 »
pozdrawiam cale 2ad!

Bathin

• Guest
« Reply #118 on: 05 July 2007, 10:51:47 »
assasin :pozdrawiam cale 2ad!

Senkju:)

AdikPL