Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212689 times)

pyra.pl

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #165 on: 25 July 2007, 19:35:46 »
Jak zalogowałeś się jako admin napisałem na ogólnym że dobrze że się zjawił admin bo ktoś uważa że serwer jest jego, w gąszczu innych mogłeś nie zauwarzyć.
Jak pisałem wyzej, oni wiedzą jak człowiekowi dowalić aby w razie screena mogli się wyłgać że to nie do mnie tylko do siebie i to żartami, chwała ci za to ze ucinałeś niektóre gadki bo za daleko zaczynały dochodzić. Fakt, nerwy mi czasami puszczą i nie potrafie bez riposty, ale ja nie jestem wulgarny.

Jesli na każdą zaczepkę miałbym reagować "ucieczką" z serwera to bym sobie nigdy nie pograł.

Poprostu muszę się nauczyć robić screena w odpowiednim momencie, stary jestem trochę i nie wszystko na komputerze mogę zrobić szybko, czasem muszę się zastanowić ( taki wiek :blush )

Biały Orzeł

• Guest
« Reply #166 on: 25 July 2007, 20:00:02 »
Sorki,że tak się wbiję w rozmowę ale wszedłem z ciekawości zobaczyć ile masz wiosen pyra i zobaczyłem zdjęcie:D Jest miażdżące:D:D:D:D Jeszcze się rechocze jak to piszę. INCOMING! hue hue i te oczy rotfl

pyra.pl

• Guest
« Reply #167 on: 25 July 2007, 21:29:09 »
Heh, dzięki Orzeł :wink

Ja proponuje aby jakiś admin wszedł na serwer customowy pod innym nickiem i posiedział z godzine, to wystarczy

Zaczynam tropienie, dzisiaj pan Stalker,  przeklina, obraża innych graczy, na dowidzenia zrobił kilim na swoim respawnie ( jeden z wczorajszej dwójki ) kilka razy wyleciał z serwera za friendly fire

Zaczynam się uczyć robić screeny

PrezesOi

• Guest
« Reply #168 on: 26 July 2007, 06:04:19 »
Ech, az sie ban w kieszeni otwiera... :(

plonek

• Guest
« Reply #169 on: 26 July 2007, 07:49:49 »
jaki z tego wniosek? nie grac na customach!:p

Desperat

• Guest
« Reply #170 on: 26 July 2007, 13:01:27 »
Plonek skoro tak wnioskujesz to lepiej  w ogóle nigdzie nie grać.... bo czy to polski serwer czy zagraniczny zawsze ktoś Ci może zafundować serię w plecy , czy nakarmić nadem ....

plonek

• Guest
« Reply #171 on: 26 July 2007, 14:56:17 »
desperat :
Plonek skoro tak wnioskujesz to lepiej  w ogóle nigdzie nie grać.... bo czy to polski serwer czy zagraniczny zawsze ktoś Ci może zafundować serię w plecy , czy nakarmić nadem ....
ale wtedy mogę gościa zje**ć jak bura suke z pewnoscia, ze nie dostane bana:D

A jeśli chodzi o adminów na polskich servach to niby tylu ich jest, ale jak się robi burdel (a tak jest prawie zawsze) to nie ma kto zareagować...

asn

• Guest
« Reply #172 on: 26 July 2007, 15:46:31 »
plonek - jest burdel bo nie jestem adminem XD

trawiator

• Guest
« Reply #173 on: 26 July 2007, 18:11:36 »
asn :
plonek - jest burdel bo nie jestem adminem XD

A jak byłeś to płakali że jesteś za surowy.

PS. STALKER jest już przeszłością.

Bathin

• Guest
« Reply #174 on: 26 July 2007, 19:26:32 »
trawiator :PS. STALKER jest już przeszłością.

Jeszcze 45 min temu siedział na castomach.

trawiator

• Guest
« Reply #175 on: 26 July 2007, 19:27:42 »
o 20:10 dostał bana, później na pewno go tam nie było.

pyra.pl

• Guest
« Reply #176 on: 26 July 2007, 20:06:26 »
No to pięknie, zaraz człowiekowi wraca wiara w adminów :wink Teraz jak się nauczyłem robić zrzuty bedę tępił przejawy chamstwa ku chwale RO !!

asn

• Guest
« Reply #177 on: 26 July 2007, 22:10:46 »
trawiator :

[/quote]
to nie byla surowosc to byl terror!

PrezesOi

• Guest
« Reply #178 on: 27 July 2007, 05:41:50 »
asn :
trawiator :

to nie byla surowosc to byl terror!
[/quote]
A dobry admin jest jak Jedi-ma moc żeby wyrżnąć wszystko w pień, ale używa jej tylko w obronie słabych i pokrzywdzonych.

Wzruszyłem się jak przeczytałem co napisałem :D

J@hoo

• Guest
« Reply #179 on: 27 July 2007, 08:48:43 »
A ja się z tym wszystkim nie zgodzę. Grywam na polskich serwerach, a kultura osobista graczy to pojęcie względne. Jedni klną, krzyczą, jedni snują opowieści smętnej treści, inni klanowicze np nie respektują graczy bez TAGU, chyba, że ów gracz wycina ich w pień, wówczas jest godnym przeciwnikiem lub wspaniałomyślnie nazwany CZITEREM. Admini są na serwerach, a jakby inaczej, są ale niezmiernie rzadko :). Nasuwa mi się pytanie, jak rozróżnić zachowanie gracza ? czy jest kulturalny i mu się wymsknęło, a może jego sposób zachowania jest niegodny sceny RO?. P.S. Drodzy admini, zauważyłm równiez to, że czasami wpadacie na dany serwerek ni stąd ni z owąd pada hasło typu "spokój" albo kick zamiast chwilowego posłuchania lub poczytania o co właściwie się kłóca gracze. Zauważcie zachowanie niemców na asterze. Wpadają na serwer i zaczyna się jadka typu: polaczki nie wiedzą jak tu grać, świnia itp. Admini nie reagują DLACZEGO? bo to zagrabaniczny gość?, bo jest lepszy? hm... . Na serwerach jest jasno i wyraźnie napisane : kto używa wólgarnych słów lub obraża graczy ma kika - czyż nie? proponuję dostosować się do tego pojawiającego się napisu - będzie przynajmniej kulturalnie. Pozatym tagowcy (klanowicze) chciałbym zauważyć, że korzystacie z PUBLICZNEGO SERWERA, nie prywatnego, zatem nie róbcie hlewa i tolerujcie ludzi bez TAGU, to też żołnierze.
RO ma służyć zabawie, a nie wyznawaniu wzajemnych uczuć :D. Pozdro all.