Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212688 times)

NightMaX

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #180 on: 27 July 2007, 09:26:01 »
Ja bym z tymi Niemcami to tak nie przesadzał jest jeden team o którym można powiedzieć dobry - Project-Twilight - reszta to naprawdę średniaki.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #181 on: 27 July 2007, 13:12:17 »
J@hoo :
Admini są na serwerach, a jakby inaczej, są ale niezmiernie rzadko :).

Echhh gdyby istniał taki zawód "Admin Serwera Gry" i przy okazji pozwoliłby on na wyżycie "od pierwszego do pierwszego" zapewne byliby cały czas :wink
J@hoo:
Drodzy admini, zauważyłm równiez to, że czasami wpadacie na dany serwerek ni stąd ni z owąd pada hasło typu "spokój" albo kick zamiast chwilowego posłuchania lub poczytania o co właściwie się kłóca gracze.

EEE no co Ty? Wydawało mi się J@hoo że jak gramy razem to w miłej atmosferze począwszy od powitania i wymianę uprzejmości poprzez wyliczanie coniektórych zażytych stymulantów do gry :wink. A "spokój" jak zadziała i jest spokój czy coś w tym złego? :O_o kicka za nic nikt przy nas (Tobie znanych) chyba nie dostał? :D
J@hoo:
Zauważcie zachowanie niemców na asterze. Wpadają na serwer i zaczyna się jadka typu: polaczki nie wiedzą jak tu grać, świnia itp. Admini nie reagują DLACZEGO? bo to zagrabaniczny gość?, bo jest lepszy? hm... . Na serwerach jest jasno i wyraźnie napisane : kto używa wólgarnych słów lub obraża graczy ma kika - czyż nie? proponuję dostosować się do tego pojawiającego się napisu - będzie przynajmniej kulturalnie.

:O_o:O_o Zaczynam odnosić wrażenie że nie adminujemy na tym serwerze co tutaj opisujesz, np. nie dalej niż 2 dni temu na Baksan wyjechał jakiś kolega z tekstem "f*** polan" i za ok 40 sekund opuścił rozgrywkę z butem między pośladkami (już nie wrócił, chyba zrozumiał). A jak zachowali się inni gracze, część przyklasnęła ale widziałem też komentarze: "A za co on w zasadzie wyleciał"...no i dogódź tu każdemu:|

PrezesOi
A dobry admin jest jak Jedi-ma moc żeby wyrżnąć wszystko w pień, ale używa jej tylko w obronie słabych i pokrzywdzonych.

Uskrzydlony tym stwierdzeniem właśnie odświeżyłem sobie Star Wars...III część :D bueheheheheee :p

Desperat

• Guest
« Reply #182 on: 11 August 2007, 17:26:05 »

Shot at 2007-08-11
Chyba czas zacząć wyciągać konsekwencje... myśle,że ktos kto ma choć trochę oleju w glowie i wie co sie do niego napisze - NIE KLNIJ  to sorry  można to zrozumieć... Upominając  Tego samego gracza co kilka dni  zaczyna dawać do myślenia czy aby gracz jest w pełni sprawny umysłowo...

trawiator

• Guest
« Reply #183 on: 11 August 2007, 18:22:56 »
Do odstrzału z nim.

Tak przy okazji:

historia kołem się toczy...

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #184 on: 11 August 2007, 18:41:25 »
Ja widze ze gustlikowi jakos ten 3 miesieczny ban nie dal do myslenia.

Czeresniak

• Guest
« Reply #185 on: 12 August 2007, 08:05:39 »
No proszę a jak widzi mnie na serwerze to jakoś spokojnie gra(ł) - i miał wkleić screena,  że ma inteligencje bota :) - widać że na obiecankach się kończy. Ban należy mu się jak najbardziej od dłuższego czasu sobie zbierał.
PS. Należy do grupy wybitnie wkurzających osób - a żeby tam się znaleźć trzeba mieć talent :)
Chyba zobaczymy go na serwerze dopiero aż skończy gimnazjum :)
pozdrawiam

Mati

• Guest
« Reply #186 on: 12 August 2007, 10:14:04 »
Miał być ban dla Gustlika i co ? I to, że go widzę na serverze i gra sobie w najlepsze. Chyba nie w taki sposób ma wyglądać egzekwowanie ludzi, którzy nie wiedzą co to kultura ? Tak czy siak zaraz już sobie nie pogra bo bana wlepie mu ja - za wymienione przed Desperata teksty i ogólnie, za całokształt.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #187 on: 12 August 2007, 10:39:22 »
@Mati

No bo to był prezent dla Ciebie od reszty Adminów, bo nic tak nie poprawia humorku jak banik z rana...eee albo z wieczora, obojętnie :wink
Tak więc doceń gest i udzielaj się więcej :wink :D

Biały Orzeł

• Guest
« Reply #188 on: 12 August 2007, 11:01:21 »
Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale jak widzę na mapie członków [2nd.AD] to jestem pewny,że ktoś dostanie joby,posypią się kurwy i ogólnie typy będą nieprzyjemni.Oczywiście nie zawsze i nie każdy wojownik tego temu się tak zachowuje,ale generalnie na tle innych klanów jesteście jak ciepła wódka.Ostrzy,łzawią od was oczy i na dłuższą metę nie do przyjęcia:wink.Albo chcecie być EVIL na maksa,albo macie wszystkich głęboko w dupie i przekonani o własnej doskonałości sądzicie,że wam wszystko wolno.Admini powinni tępić jak zarazę takie zachowania.Wystawiacie opinię całej polskiej społeczności RO.

Czeresniak

• Guest
« Reply #189 on: 12 August 2007, 11:24:07 »
A w instrukcji (i na pudełku) wyraźnie jest napisane - GRA OD 16tu lat. Kiedyś mnie takie zakazy śmieszyły - teraz wiem, że coś w tym jest :P

plonek

• Guest
« Reply #190 on: 12 August 2007, 11:25:35 »
Quote from: Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale jak widzę na mapie członków [2nd.AD
to jestem pewny,że ktoś dostanie joby,posypią się kurwy i ogólnie typy będą nieprzyjemni]

tylko ty masz takie odczucie:p... a jak ktos "kurwia" to napewno ma powód, zeby to robic...

Gustlik

• Guest
« Reply #191 on: 12 August 2007, 12:16:21 »
Dokladnie, niewiem ale przypuszczam ze jak by wam ktos do czolgo wchodzil na zlosc tez byscie sie wkuzyli a on jescze za mna chodzil... pozatym jesli pamietam obrazanie graczy jest zabronione na serverze chyba ze nieobowiazuje Czeresniaka

Czeresniak powiedzial - zamkij jape bocie

O ile to dobrze zrozumialem (zpytalem sie kilku Polonistow) te zdanie jest obrazliwe ??? niestety czeresniak niedostak kicka...???

Inni tez sie rugaja ale niedostaja kicka/bana np. niektozy gracze z enclave lub BVG ???

Pozatym uzywanie przytkich slow nieswiadczy o inteligencji albo stanie umyslowym tylko wyraza zlosc (czeresniak nie uczysz takich rzeczy swojuch podopiecznych) nawet dla prezydenta zdaza sie klnac albo obrazac ludzi (jescze jedno pytanie od tej malpy w czerwonym) moze wejdziecie kiedys na server i ja wam powsiadam do panter ? a wy zaczniecie mieskiem zucac jak w zakladach PMB ...

Mati

• Guest
« Reply #192 on: 12 August 2007, 12:42:51 »
Żadna wymówka, że ktoś Ci wsiadł do czołgu i jeszcze biegał za Tobą. To nie jest powód do wyzywania ludzi. Tak więc lepiej na przyszłość (na innych serverach, bo na Astera to już raczej nie wrócisz) przemyśl sobie ze 3 razy co chcesz napisać do kogoś. Choć i tak wątpie, że to będziesz robił, bo 2 wcześniejsze bany nie dały Ci dużo do zrozumienia.

A co do Czereśniaka. Cóż, powiedział jak powiedział. Może i trochę zbyt "mocno". A może się chciał z Toba zintegrować ?

A gracze z jakiegokolwiek klanu, którzy będą klnąć zostaną stosownie przeze mnie ukarani. Oczywiście, jeżeli będę przy jakimś wybryku.

Gustlik

• Guest
« Reply #193 on: 12 August 2007, 13:09:14 »
Wymowka ? to chyba powod chyba nie powiesz mi ze sie od tak zaczolem rugac? co? Czyli co? taryfa ulgowa dla Czeresniaka? Okej fajnie, tylko czy w regulaminie jest wzmianka kick dla komanderow ktorzy niedaja arty bo nie umieja ? wczoraj (czy przedwczoraj) widzialem jak czeresniak kicknal Torrero(spain) za to ze nie dawal arty ? dlaczego? przeciez nie rugal sie na czeresniaka ? wlasciwie to nierobil nic co by naruszylo regulamin ale czeresniak go kicknal za lamerstwo... moze lama ktora wsiadala do mojego czolgu pozniej chodzila za mna tez powinna dostac kicka ???

P.s Pomiedzy wymowka a powodem jest duza roznica mati.

A gracze z jakiegokolwiek klanu, którzy będą klnąć zostaną stosownie przeze mnie ukarani. Oczywiście, jeżeli będę przy jakimś wybryku.

Wiesz co o tym mysle? Bojda na resorach, i nieliczy sie to tylko ciebie (jako czlonka oraz CL clanu) ale wszystkich pod adminow - takich jak Czeresniak, Ty albo Desperat...
Wierz mi, widzialem juz podobne sytuacje kiedy jakis clan sie ruga (BVG, Enclave, *PW*) a admin przymroza na to oko...

Mati:To nie jest powód do wyzywania ludzi.

Nie, upierdliwosc napewno nie jest powodem do zlosci. Ja mu powiem wyjdz z czolgu on nic... ja mu powiem Wywalaj a on powie spierdalaj... ja wyjde z czolgu a on pojdzie zamna zeby zrobic mi nazlosc ??? moze ten koles (BARYLA) mogl by cos powiedziec, odpisac ? dlaczego tak robi ? przeciez go ostrzegalem...

Mati

• Guest
« Reply #194 on: 12 August 2007, 13:22:55 »
To jak postępuje Czereśniak na serverach mało mnie obchodzi i głosu w tych sprawach nie będę zabierał. Tym czy go "ukarać" za takie postępowanie zajmie się ktoś na wyższym stanowisku.

Chodził za Tobą powiadasz ? No to rzeczywiście miałeś cholernie ogromny problem i musiałeś go wyzywać ? W myślach, OK. Ale nie na serverze. Co Ci to dało ? Wyżyłeś się ? Stałeś się lepszym ? A może zareagował na Twoje wyzwiska i przestał chodzić za Tobą ? Nie sądze... Wyzwiska tylko by go "zmotywowały" do dalszego chodzenia za Tobą bo widziałby, że Cie to wkurza.

Co do kickowania ludzi. OK, myśl sobie jak chcesz. Ja pozostaje przy swojej wersji. Nie czuje do nikogo grającego "respektu" ani nie mam za bardzo jakichkolwiek "więzi" do ludzi z innych klanów. Jedynie znam ich z wypowiedzi na forum i jakiejś tam krótkiej rozmowy na gg czy ircu. Tak więc nic mnie nie hamuje przed tym aby jakieś kolesia z innego klanu kicknąć.