Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212596 times)

Skar

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #240 on: 27 August 2007, 16:42:35 »
Heniu :
Co innego jak koles o ktorym pisze lezy w widocznym dla kazdego miejscu, widac jego model ale nikt go nie moze zabic bo lezy na zbugowanej teksturze,
a co innego jak ja sobie po prostu stoje przy jednym wyjsciu z podziemi kosciola, albo latam po podziemiach i zabijam co sie rusza- to nie jest zaden exploit, kazdy chetny moze mnie normalnie zabic- a to ze zanim komus to sie uda to zdaze 10 utluc to sorry, life is brutal.

w tym przypadku zgadzam sie z Heniem w 100% w korytażch nie wykorzystywał bugów tylko poprostu kosił co sie ruszało  bo to całkiem przyjemne miejsce dla niemców... :wink fakt jest to całkiem niedaleko rosyjskiego spawna, lecz nikt z tamtąd na respa nie strzelał, w dodatku siły rosyjskie mają możliwość zabić niemca znajdującego sie w korytażu... Gdyż nie siedzi on w żadnej texturce itd.

A że mają troche trudniej to pech... Muszą sie pomęczyć :wink Wyrówna to troche szanse biorąc pod uwage że rosjanie mają lepsze pozycje obronne...

AdikPL

• Guest
« Reply #241 on: 27 August 2007, 20:51:14 »
Dzis aster I  
 pojawiło sie 3  inteligentów

gen._Krzysiek_J
Carrot
Xantes

pierwszy bluzgał na TS  , spiewł i nie zwracał na nic uwagi nawet na  odezwy innych graczy
 pozostała 2  pomagała mu w dyskusjach

jak dla mnie dzieci neostrady  po 1 piwie

Desperat

• Guest
« Reply #242 on: 28 August 2007, 00:17:46 »
Adik trzeba było wpisać listplayers  spisac id i dac do wiadomosci.. a o reszte bym juz zadbał.... dostalem od ciebie wiadomosc na gg ale juz bylo za pozno... szkoda ze mnie nie bylo w domu....

AC| AdRain

• Guest
« Reply #243 on: 28 August 2007, 07:20:50 »
bluzgał na tsie? :P

Alex

• Guest
« Reply #244 on: 28 August 2007, 07:38:34 »
desperat :
Adik trzeba było wpisać listplayers  spisac id i dac do wiadomosci.. a o reszte bym juz zadbał.... dostalem od ciebie wiadomosc na gg ale juz bylo za pozno... szkoda ze mnie nie bylo w domu....

Hmmm,  jak widzę admini wybiórczo podchodzą do swoich obowiązków. Jednych głupków chętnie chcą banować a na innych durni nie zwracają uwagi. Może to ich koledzy?

Infulat

• Guest
« Reply #245 on: 28 August 2007, 08:32:33 »
Mała poprawka gnr.Krzysiek_J nie "gen" - prowodyr, reszta dołączyła do niego.

Alex nic nie widzisz, wysłałem Desperatowi wiadomośc na gg między 20:00 a 21:00 mniej więcej wtedy graliśmy z tym czymś, odezwał się  dopiero po północy, bo go nie było, nie wiem czy był na necie czy nie, gg miał wyłączone.

Alex

• Guest
« Reply #246 on: 28 August 2007, 10:12:28 »
Infulat :
.........
Alex nic nie widzisz, wysłałem Desperatowi wiadomośc na gg między 20:00 a 21:00 mniej więcej wtedy graliśmy z tym czymś, odezwał się  dopiero po północy, bo go nie było, nie wiem czy był na necie czy nie, gg miał wyłączone.

Nie o Twojego posta mi chodzi.

AdikPL

• Guest
« Reply #247 on: 28 August 2007, 10:17:30 »
desperat :

no własnie  skleroza i nie pamietałem jakie to polecenie :/

Infulat

• Guest
« Reply #248 on: 28 August 2007, 10:45:57 »
Alex, wiem, że nie chodzi Ci o mojego posta, ale mi chodzi o Twojego. Pośrednio postawiłeś zarzut Desperatowi, a ja Ci odpowiadam bo grałem akurat w jednej drużynie razem z Adikiem i miałem nieprzyjemność zetknąć się z w/w osobnikami. Nie wiem czy Adik pisał do Desperata na gg, ja pisałem i wiem że nie było go do północy, więc proszę Cię nie wyciągaj takich wniosków jak w Twoim poście, bo niczemu dobremu to nie służy.

Alex

• Guest
« Reply #249 on: 28 August 2007, 10:58:27 »
Infulat :
... Pośrednio postawiłeś zarzut Desperatowi,...

Nie pośrednio a bezpośrednio. Żadnych wniosków też z Twojego postu nie wyciągam bo nie interesuje mnie sprawa przez Ciebie opisana. Interesuje mnie raczej reakcja na Twój post, dlatego też, to co tutaj napisałem w żadnym momencie nie dotyczy Ciebie.

Desperat

• Guest
« Reply #250 on: 28 August 2007, 11:51:24 »
Alex :
Infulat :
... Pośrednio postawiłeś zarzut Desperatowi,...

Nie pośrednio a bezpośrednio. Żadnych wniosków też z Twojego postu nie wyciągam bo nie interesuje mnie sprawa przez Ciebie opisana. Interesuje mnie raczej reakcja na Twój post, dlatego też, to co tutaj napisałem w żadnym momencie nie dotyczy Ciebie.

A co ja mam slenczec przed kompem 24/7 co???   jak chcesz byc adminem to się zgłoś, wtedy będziesz zadowolony. Tylko ja mam prawa administratora na serwerach RO Aster ???? O.o

AdikPL

• Guest
« Reply #251 on: 28 August 2007, 12:55:48 »
mi tez desperat odpowiedzial   ok północy i nie mam pretensji bo nie msi siedziec cały czas na aster,

mam pytanko jest gdzies lista  wszystkich adminów i i  gg ??

Alex

• Guest
« Reply #252 on: 28 August 2007, 12:59:48 »
desperat :
...
A co ja mam slenczec przed kompem 24/7 co???   jak chcesz byc adminem to się zgłoś, wtedy będziesz zadowolony. Tylko ja mam prawa administratora na serwerach RO Aster ???? O.o

Jest mi obojętne ile siedzisz przed kompem. I bez przesady z tym adminem. Zauważyłem, że bardzo agresywnie zachowujesz się tylko wtedy jak Ciebie zabiją na spawnie. Baniki lecą w zasadzie od ręki. Napisałem posta w podobnej sprawie kilka dni temu i cisza. Po moim było jeszcze kilka innych skarg na które ktoś jednak odpowiedział.

TheGianT

• Guest
« Reply #253 on: 28 August 2007, 13:00:31 »
No cóż zawsze sie znadą tacy ludzi których podnieca wkurzanie innych. Trudno jednak teki dzieci musza sie rodzić:/ jak by z niektorych mam tych graczy zobaczylo co oni robia i pisza to by niegdy juz nie grali :D

trawiator

• Guest
« Reply #254 on: 28 August 2007, 13:31:26 »
Alex :
Hmmm,  jak widzę admini wybiórczo podchodzą do swoich obowiązków. Jednych głupków chętnie chcą banować a na innych durni nie zwracają uwagi. Może to ich koledzy?

Jak mają czas to banują, jak nie mają czasu to nie banują. Jak zwykle genialna teza, skoro admini nie banują to znaczy kumple adminów... zastanów się następnym razem trzy razy zanim coś takiego pacniesz.
Nie ma nawet ID tych "krzykaczy" więc jak niby mamy ich banować?

Co do demka nagranego przez Henia, jest toś takiego jak "moje pliki" w serwisie i prywatne wiadomości. Powszechnie wiadomo jakie osoby zajmują się administracją także w czym problem to demko podesłać?