Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212562 times)

GoNzO

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #330 on: 25 October 2007, 17:15:38 »
...tylko mnie nie pobij.......

AdikPL

• Guest
« Reply #331 on: 25 October 2007, 17:18:27 »
lepiej coval cy denaturat  odnies sie do twojego teskstu  co zamiescił Bathin / a i coval   bawisz sie w blokowanie ludzi  na gg jak dzieciak , jak cie to podnieca to blokuj dalej a jak chesz przeczytac ciekawostke  to odblokuj , bo dotyczy ciebie

coval

• Guest
« Reply #332 on: 25 October 2007, 17:28:17 »
ej ale niech bathin nie bedzie "Miękka Parówa" jak mówił o Enclave i niech mi powie w twarz ze jestem "s...synem"
a co do aim bota to primo nie ma czegos takeigo do RO a przynajmniej sie z czyms takim nie spotkałem a Albert z E'sS szukał sam takich na googlach.
a wogóle sa jakies cheaty do RO??
jak tak to wezcie podajcie i pokażcie screeny :D

a i wez sie Gozno nie udzielaj bo marnujesz miejsce na hostingu :D ty esesowy pelnoletni 14nasto latku :D

AdikPL

• Guest
« Reply #333 on: 25 October 2007, 17:41:32 »
zobacz lepiej  PW

coval

• Guest
« Reply #334 on: 25 October 2007, 17:43:31 »
dobra przyznaje sie
UZYWALEM AIM BOTA
OTO ON AIM BOT

AdikPL

• Guest
« Reply #335 on: 25 October 2007, 17:49:27 »
broń sie jak mozesz  wkoncu ban na wiecznosc to nic przyjemnego

coval

• Guest
« Reply #336 on: 25 October 2007, 17:53:04 »
nie bronie sie :/ tylko ja tez chce zeby cso sie wyjaśniło...skoro bathin na mnei mówi to czemu ja mam nie powiedziec na niego?? czyzbyscie sie bali Enclave...? :O_o nie nooo...tacy wymiatacze jak wy...nieee...nie moze byc :D xD Enclave to przy was pikuś :P

AdikPL

• Guest
« Reply #337 on: 25 October 2007, 17:56:54 »
wiesz duzo mówilismy przypuszczalismy  itd na temat enclave , chciał bym tak grac jak oni i  potrafie sie przyznać  sa lepsi od nas  co nie znaczy ze nie postaramy sie im przeszkodzic na drodze do "sławy "

coval

• Guest
« Reply #338 on: 25 October 2007, 18:00:04 »
dobra dobra nie tłumacz sie teraz jak wyszlo na jaw co to jest to słynne bathinowe "MP" :D  i słynny cytat "slyszałem ze pewnien klan zmienia nazwe na MP - Miękkie Parówy"

Skar

• Guest
« Reply #339 on: 25 October 2007, 22:05:27 »
Nie żebym popierał któraś strone konfliktu... Ale po co ta wiadomość tutaj? Jak ktoś napisał teraz to są już wasze prywatne porachunki z Covalem... na serweże publicznym tego nie napisał... ani nie użył wulgaryzmu w miejscu publicznym... bo to chyba PW no nie?:con

GoNzO

• Guest
« Reply #340 on: 25 October 2007, 22:39:34 »
buahahhahahah no nie mogę Coval, człowieku weź dorośnij. Chociaż mam te swoje 15 lat to Tobie jeszcze do mnie WIELE brakuje...

Sherman

• Guest
« Reply #341 on: 25 October 2007, 22:52:11 »
Adik, sam zachowaj poziom jeśli inni nie potrafią. Jeśli ktoś nabluzga na Ciebie na privie to nie musisz tego od razu publikować, to jest lekko dziecinne. "Patrzcie, patrzcie, a on się brzydko do mnie odezwał!!"

SokoleOko

• Guest
« Reply #342 on: 25 October 2007, 22:58:28 »
Jednym słowem: żałosne.

Coval jest pierwszym graczem karnie wydalonym z [1stCav] w dwuletniej historii naszego klanu. Powód: złamanie 16. punktu regulaminu

16. Operatorzy [1stCav] nie mogą być aktywnymi członkami innych klanów grających w te same gry, co [1stCav] (AA, ArmA, CS:S, RO, CoD4, ET:QW). [1stCav] oczekuje od Ciebie lojalności!

Nie ma znaczenia, czy był aktywnym "operatorem", czy tylko rezerwistą. Zresztą do rezerwy przeszedł na własną prośbę, bo na kilka miesięcy wyjeżdżał z Polski. Niemniej, gdzieś od września dość aktywnie uczestniczył w działaniach naszej brygady RO. I jak się dziś dowiedziałem, mimo to zagrał przeciw nam mecz w składzie 2nd.AD.

Skar - nie mam o to pretensji, zostałeś wprowadzony w błąd przez Covala tak samo jak ja i WarMan.

Administrację forum proszę o wywalenie z podpisu usera Coval bannera [1stCav], niech nie szarga nam tu opinii.

Skar

• Guest
« Reply #343 on: 26 October 2007, 06:42:17 »
Myślę że TĄ Historie Covala możemy  zakończyć by uniknąć dalszego offtopu typu "co on na mnie powiedział"... Dokiedy gracz nie robi tego na serwerze publicznym, o ile sie nie myle,nie jest to karalne.

A tak na boku

GoNzO :
...tylko mnie nie pobij.......

faktycznie dorosłeś...

GoNzO

• Guest
« Reply #344 on: 26 October 2007, 11:17:09 »
.......n/c..