Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 218567 times)

kryszek

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #360 on: 12 December 2007, 15:59:03 »
[E'sS] :
Kryszek opryszek:D
Jak znam życie pewnie jakiś fejk.

Wiesz ja mam to w dupie, czy to fejk czy nie, podobno nie wolno obrażać ani zabijać graczy ze swojego teamu, tak??

Chupac, ustawienia graficzne, o dziwo chociaż mogę grać na maximum, to gram na minimum, bo jakoś z heniutkiem trzeba sobie radzić  a widze go jedynie na najmniejszych detalach xD
A rozdziałke, testowałem 640 na 480, normalnie gram na 1280 na 1024 :P

Chupacabras84

• Guest
« Reply #361 on: 12 December 2007, 17:28:20 »
Próbowalem ale jakoś nie umiem poswięcic wrażeń estetycznych na rzecz większej funkcjonalnosci,skutecznosci i czegos tam  jeszcze. Henia też czasami widuje co prawda jak juz sie spotkamy to na krótko ale przynajmniej jest co wnukom opowiadac:D A jeżeli chodzi o zachowania typu teamkill'e,wyzywanie i temu podobne to niestety ostatnio na INEI da sie spotkac dosyc czesto ludzi w przypadku których proces socjalizacyjny najwidoczniej zawiódl Masz tu kilka rad.
Jezeli gostek siedzi w czolgu i ostrzeliwuje reszte druzyny wrzucasz mu kilka uwag o jego mame (koniecznie na voip zeby nie bylo dowodow):D wsiadasz do jego czolgu i transportujesz imbecyla na pole minowe(koniecznie krzycz TORA TORA) wsiadasz do innego czolgu i odpalasz mu petarde, jezeli on wsiada do twojego czolgu i probuje ustrzelic innych to jedziesz czolgiem do najblizszego wrogiego czolgu (jak najblizej)mowisz "sayonara fucker"i wysiadasz zostawiając go na pastwe/celowniku wroga pamietajac ze wrog Teamkillera jest twoim...tymczasowym przyjacielem (ktory jeszcze tego nie wie więc nie wystawiaj sie za bardzo).
jezeli rzecz dzieje sie na piechte walisz go kolba po lapach klujesz bagnetem po nogach pare razy czestujesz kulka nie zapomnij takze caly czas wrzucac mu od najgorszych. Odrzuc sentymenty i badz mezczyzna wspomni tez jego mame 8) jezeli on wspomina twoja odpowiadasz "pie^oL swoja taniej bedzie"albo cos w tym stylu:Dl Pamientaj tez zeby caly czas byc chamski wredny i wrzucaj na voip najlepej jak umiesz.
Wszystkie sposoby dzialaja(sam sprawdzalem) Teamkiller moze najwyzej cie zabic i dostac kicka.Aha nie zapominaj vote na niego,jezeli dostaniesz kicka albo bana no coż life is brutal:D"ciężka jest rola strażnika texasu"
P.S. moze napisze podręcznik surwiwalowy.Będzie ostro:DPowyższe rady stosowac na wlasną odpowiedzialnosc

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #362 on: 12 December 2007, 18:19:44 »
kryszek, gwoli jasnosci
1. nie wolno zabijac graczy z wlasnego teamu
2. nie wolno obrazac ZADNYCH graczy (a nie tak jak by wynikalo z twojego tekstu nie wolno zabijac swoich ani ich obrazac ;D)
no i najwazniejsze nie podales informacji na jakim to bylo serwerze.

kryszek

• Guest
« Reply #363 on: 12 December 2007, 18:45:28 »
_KaszpiR_ :
kryszek, gwoli jasnosci
2. nie wolno obrazac ZADNYCH graczy (a nie tak jak by wynikalo z twojego tekstu nie wolno zabijac swoich ani ich obrazac ;D)
no i najwazniejsze nie podales informacji na jakim to bylo serwerze.

Było to na INEI, w końcu tak to bym tutaj nie pisał o tym łosku xD :p
Wiem, pare bugów zrobiłem w mojej wypowiedzi ;P

Sadek76_pl

• Guest
« Reply #364 on: 14 December 2007, 13:09:44 »
Jeżeli już o łosich to mam pytanie czy macie może namiar co kolwiek na łosi z 300_  (300_Lukasz)nie wiem czy to klan czy zbieranina p...w kiedy z nimi gram zawsze mnie wyzywają na publiku

pol77

• Guest
« Reply #365 on: 18 December 2007, 22:58:23 »
  Jeżeli już o łosich to mam pytanie czy macie może namiar co kolwiek na łosi z 300_ (300_Lukasz)nie wiem czy to klan czy zbieranina p...w kiedy z nimi gram zawsze mnie wyzywają na publiku

Po Twojej dzisiejszej wizycie na Merciless jakoś Mnie to nie dziwi.

Gustlik

• Guest
« Reply #366 on: 14 January 2008, 15:41:39 »
Jezeli ktos szuka losi to zapraszam do Szwecji :)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #367 on: 14 January 2008, 23:12:39 »
Sadek76_pl :
Jeżeli już o łosich to mam pytanie czy macie może namiar co kolwiek na łosi z 300_  (300_Lukasz)nie wiem czy to klan czy zbieranina p...w kiedy z nimi gram zawsze mnie wyzywają na publiku
Oni grają na Danzigu 24/7 pewnie? Na polskie serwy nie chodzą więcw czym rzecz? Zresztą,
kiedyś sam robiłem oborę na tym serwie dopóki nie dostałem bana:(
w RO gram jako raq

plonek

• Guest
« Reply #368 on: 15 January 2008, 14:34:16 »
Dare osob mialo okzisiaj ok. godz 14 na INEI pazje zobaczyc prawdziwego łosia (nie chodzi tu o mnie :P ), jego nick to zzzzzzzzzzzg a ID 30473653

. Wykazal sie znakomitymi umiejetnosciami w masowym  zabijaniu granatem na respie ludzi z wlasnego teamu. Screenow  z jego wyczynami nie mam, ale mysle ze ktos pewnie zrobil pare fotek ;]

Skar

• Guest
« Reply #369 on: 15 January 2008, 16:01:11 »
anom fotki nie zrobilem  :( ale chłopak miał około -28 punktów co nie zdarza sie przy przypadkowym TK

Trójgraniec

• Guest
« Reply #370 on: 19 January 2008, 18:00:13 »
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e100b641a851db40.html
Quote from: _KaszpiR_

Noł komment :O_o

JeyPL

• Guest
« Reply #371 on: 19 January 2008, 23:10:23 »
Koles ci walnie automatem po nogach, to odpowiada mu sie kolba, ze mial slaby lep nie jego wina.

Trójgraniec

• Guest
« Reply #372 on: 19 January 2008, 23:21:53 »
Pindi raz ze nie miał automatu tylko rifla, a dwa nie wali do swoich. Ja rozumiem, że tag bse powoduje u Was skok ciśnienia, ale trzeba nad soba panować:con

[E'sS]

• Guest
« Reply #373 on: 20 January 2008, 01:33:56 »
Nie, pindol dostał w łeb za blokowanie drzwi, zrobiłem to z czystą premedytacją.

grzech.pl

• Guest
« Reply #374 on: 20 January 2008, 07:06:27 »
JeyPL :
Koles ci walnie automatem po nogach, to odpowiada mu sie kolba, ze mial slaby lep nie jego wina.

hahahahaha omg jey widzę, że ty masz posłuszeństwo wbudowane w swój system wartości. Pan rozkazuje sługa mówi hehe