Dobrze Gada!!, ale coz poradzic tak juz chyba maja wszyscy, ze na niesluszne oskarzenia i publiczne znieslawianie nie odpowiada sie raczej usmiechem i mowieniem samych dobrych rzeczy o tych co sobie lekce waza innych oceniajac poprzez pryzmat wlasnej osoby : "graja lepiej ode mnie graja na czitach" (tak tak wszycy wiecie o kim mowie
). Osobiscie staram sie nie przenosic potyczek slownych i miedzyklanowych na publiczne servery bo nie poto tam wchodze, zeby sie denerwowac czy urzadzac sobie przepychanki slowne i nawet kiedy jestem zaczepiany staram sie tego unikac (wiadomo czasem nie da sie nie odpowiedziec, ale w wiekszosci przypadkow olewam kompletnie wszelkiego rodzaju zaczepki) niestety niektorzy koledzy z klanu nie sa tak wyrozumiali jak ja i zarowno Grzesiowi
jak i Nekolowi (jemu zwlaszcza gdyz jest porywczy heh) czesto zdarza sie wpadac w takie sytuacje ale wiadomo co osoba to inaczej zareaguje na dany problem. A prawda jest taka ze od takich rzeczy jest forum jesli ktos ma do nas cos to niech zalozy odpowiedni temat tam sobie to wszystko wyjasnimy i bedzie po problemie takie "podchody" sa meczace zarowno dla nas jak i krzywdzace dla nie wiedzacych "o co kaman" zwyklych szarych graczy. Make Love Not War
To by bylo na tyle Pozdrawiam wszystkich