wiesz Adik gwoli scislosci to byl moj pierwszy post tutaj, w ogole ja nie mam ochoty nic roztrzasac, ale zaczyna mnie ostro denerwowac ze wszyscy "spoko nic do was nie mamy" a na publikach spotkac sie mozna z jawna niechecia do nas mimo iz nic nikomu nie robimy. Problem jest moim zdaniem wlasnie tam i jak juz mowilem wczesniej jesli ktos, KTOKOLWIEK bedzie mial do nas jakies sprawy albo problem to niech zalozy odpowiedni temat na forum pogadamy, poradzimy, wymienimy sie pogladami, ale niech do jasnej anielki nie przenosi tych konfliktow na publiki, bo nie dlatego tam ludzie wchodza grac i odprezyc sie zeby wysluchiwac jakis pojekiwan pieniaczy, ja bron Boze nie twierdze ze cale bse jest bez winy owszem i nam sie tez zdarza zareagowac na pewne sytuacje nerwowo.
No wiem wiem Grzech, tylko kiedy Cie ktos prowokuje jak np Bathin wmawiajacy nam jakies bajki ze nasz mecz z E'sS zostal niezatwierdzony, ale i tak uwazam ze nie powinno sie urzadzac przepychanek slownych na publikach przeciez ludzie tam wchodza sobie pograc a nie poobrzucac sie blotem.
Wspolny pucharek w 8 druzyn jak najbardziej TAK! pod warunkiem ze nie bedzie sytuacji typu my nie chcemy z wami grac bo jestescie banda cheaterow