lord_pl :
Nie no z krzesła spadne ale jajca. Simo to dno i bagno a kadi ma narypane w głowie razem z Pasterzem , który zapewne też używa tego gówna. ZBANOWAĆ ICH !!! PRECZ Z TYM ŚCIERWEM !!!!!
Rownie wielkim, jesli nie wiekszym scierwem jest BIA do ktorego chlopcze wstapiles. Klan w ktorym roi sie od nazistow pokroju Jurgisa, ZDEN'a, BeyGadova i innego "scierwa". Do tego twoje dziecinne klotnie, wyzwiska, spory z graczami simo, wysylanie teraz jakichs szyderczych peemow by ci e-penis sie powiekszyl sa rownie zalosne jak uzywanie wspomagaczy przez simo.
Poza tym BIA jako pierwsi wyciagali reke po zbanowanych za cheaty graczy dP - (gdzie grali dawni kretyni F.Korps- cały klan polecial za wallhacki, i tresci faszystowskie. ) Do teraz sporo tego plugastwa tam u ciebie siedzi.
I nie wiem czemu nie pochwalisz sie jaki to twoj klan uczciwy jest. Ostatnio na roladzie gral u was VasilyZaitsev pomimo ze wcale nie jest graczem BIA. Caly klan jakos nie oponował przeciwko temu
oszustwu. Vasily slusznie zostal zbanowany, wyrzucilismy go z 3.SA ale dziwnym trafem BIA nie zostalo w zaden sposob ukarane. Wszystkie osoby ktore graly w tamtym meczu powinny rowniez zostac zbanowane za ukrywanie go w teamie. Tak wiec Lord ty akurat wypowiadac za bardzo sie nie powiienes.
Nie bronie Simo, bo mam o nich w tym momencie jak najgorsze zdanie, ale gdy widze teraz twoje szydercze wypociny robi mi sie nie dobrze.