Tak jak pisałem we wcześniejszym wątku.Ludzie grający (klany) obecnie w RO niszczą grę już dosłownie.Durnymi zachowaniami na serwerach,czitowaniem ,swoim wiejskim światopoglądem,chamstwem itd.Ja takie jedno pytanie mam do Veterana,czy ty masz 5 lat ???Twój poziom kultury mnie szokuje.Dawno takiej pysznej i naładowanej pianą cieknącą po klawiaturze osoby, nie widziałem na tym forum.Człowieku wyluzuj.Bo ci żyłka pęknie i nas krew zaleje.
Co mogę powiedzieć o tym klanie, jak odszedłem z HS wysunęli propozycję abym do nich doszedł(jak kilka klanów w tym okresie) .Jednak zadeklarowałem, jak najdalej od tzw. Profesjonalnych klaników w których różne rzeczy sie dzieją.
Ja proponował bym aby ludzie co grają na kodach ,przemyśleli sprawę i zadali sobie pytanie,czy warto???Co to wam daje??Czy wygrana ,miejsce na tabeli jest tego warta.Oszukiwanie siebie i innych to hipokryzja i debilizm w czystej postaci.
Tak naprawdę nie rozumiecie ,czym miała być RO.Dlaczego stworzono tę grę.Dlaczego ma taki niesamowity II wojenny klimat.Bo większość z was traktuję ten produkt,jak arkad.Zero wyrozumiałości ode mnie dla ,lamerstwa ,chamstwa i buractwa.Jakie prezentuje tu kilka postaci i wielu anonimowych użytkowników ze wspomagaczami.Kij wam w oko.Pozdrawiam prawdziwych ,normalnych i uczciwych rodaków .Dla których RO i modyfikacje do niej to, frajda i przeniesienie zainteresowania II wojną w świat gry komputerowej.