jakos mnie nie dziwi ze ten post zalozyl hiacek,heheh
Dostałem info od kazmirzka więc załozyłem Posta. A potem luknełem na rolade co i jak. Więc co jest nie tak ?
wczesniej poprosil admina by wykasowal temat o nim samym (wiesz jaki a teraz zgrywa swietego
przeciez tez masz taki ekran gdy grasz w RO;p (zart?)
Musze cie zasmusic bo sam admin wywalił temat z własnej woli.
Sam może to potwierdzić ale ty oczywiscie nie masz dowodów a szkoda ; (
(żart?) czyżby pan emo ?
nie obrazaj mnie,znasz regulamin forum? jak nie umiesz z niego korzystac to nie rob tego haha
nikt niekogo nie obraża a sam piszesz durny post masz dowody nie ? to do widzenia gościu.
Wypraszam sobie , my gramy fair ^^
Tak grasz ferrrr' ale twój jezyk jest paskudnie zbudowany.
PS. To nie Veteran obraża, a jego obrażają - takie małe sprostowanie.
jego obrażają a powiedz co mu takiego strasznego napisali że umiera na RAKA?. A czy widziałeś posta którego admin usunął i go czytałeś ?
Moim zdaniem może jakby nakładali jakieś bardziej dotkliwe kary to by coś się zmieniło. Typu permanentny ban + miesiąc odpoczynku dla całego klanu + kara punktowa.
Dotkliwe kary za co ? bo nie wiem czy za cheat czy za obraze drugiego gościa, pisz zrozumiale.
prawda jest taka ze nie umiesz sie zachowywac i przestrzegac prostych regul, bronisz sie obrazajac innych...durniu
Zachowuje sie naturalnie jak kazdy grać jeszcze żaden admin mu Edit'ka nie zrobił tak. hm
Masz racje tylko zaraz admini wywalą ten topic z forum jak się tu syf zrobi , wiedz załatwiajcie swoje sprawy w miarę możliwości na PW.
Kazmirzk ma racje bo grałem znimi w meczu klanowym a skąd ty plebsie możesz o tym wiedzieć jak nie grałeś znimi ?
Na Pw to moge jakoś dupe zaprośic na nk.pl
E-penisa to masz w uchu chyba
Ahh te dzieci neo jeszcze nie wyrosły.
Wiesz Bart jakoś nigdy nie przepadałem za polską sceną RO.
to co tu robisz i po uj sie udzielasz jak nie przepadasz za polską sceną ? jak grałeś całe pare miechów oj.
hiacek śmieciu sie nie odzywaj bo nikomu nie bedziesz chrzanil ze ty bez niczego grasz to po pierwsze drugie ostatnio wymiataja? zawsze tak samo na denzigu gram bo praktycznie tylko ta mape gram wiec nie pier....
Smieciem jesteś ty i twoi koledzy którzy kupili haxy za 10$
Danzig znam lepije od ciebie i wiem kto jak gra. a pare dni temu to już było widać że chłopaki coś mają. Poprostu to poznać niestety franku.
kryszek od kiedy mnie chowała "mama" kazika ??
Kryszardzie nie dyskutuj znim bo to trol' a troli sie nie karmi.
hiacek ty sie kur...de nie odzywiaj bo ludzie co uzywaja hacksy potwierdzili ze tez ich uzywasz stoisz za sciana i wypatrujesz ludzi a jak sam wiesz sa one nie do wykrycia wiec nie udawaj glupa i te twoje pierdzielenie ze chcesz dowodow ze ich uzywasz to sa ludzie ktorzy uzywaja hacksow i sie do tego przyznaja i potwierdzaja to ze tez ich uzywasz
Wpatrujących sie ludzi w murek jest masa. Potwierdz tak jak simo wpadło wielkie gówno. Masz może jakiś mój screen z Wh masz jakies Demo jak oszukuje?
Oczywiscie że nie bo nawet nie wiesz jak demoreca właczyć ale co ty wiesz ?. Prosze taki dowód jak w temacie dałem screen'a.
ja tego nie zaczołem nigdy nikt nie powiedzial ze widze przez sciany czy kule sie mnie nie imają czy cokolwiek a na wstępie od syfów jestem wyzywany sorry ale można sie wnerwić
No mozna bo twój klan smierdzi czitem teraz niestety. W enclave nikt nie wpadł a dema były brane od prawie wszystkich osób. fajnie nieeee ?
tu jakichś głupot a ze ponad 60 godzin /tydzien mialem to sie nie dziw(1 miejsce na w punktacji na denzigu każdy moze mieć więc jaki chuj), ja nie potrafie strzelac kłaść sie na ziemi przycelowac przez sciane wstac i strzelic jak to ty masz w zwyczaju
Zaraz idziemy na serwer encalve i sprawdzamy czy tak umiesz. 60 h coś dużo. Zakup Wh kosztuje pare minut.
Trochę błędów jest bo pisze po pijaku niestety bo jak widzę jakie tu gówno się tworzy to aż mnie ściska